Šta je to SharePoint sajt čvorišta?

Šta je to SharePoint sajt čvorišta?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcija mz0z_ čvorišta vam pomaže da se zadovoljavate potrebama organizacije tako što ćete povezati i organizovati lokacije na osnovu projekta, odseka, podele, regiona itd. olakšati:

  • Otkrijte srodni sadržaj kao što su vesti i druge aktivnosti na sajtu,

  • Primenjivanje uobičajene navigacije, brendiranje i strukture lokacije na povezane lokacije,

  • Pretražite sve povezane lokacije.

_ z0z{ administratori određuju koliko lokacija čvorišta može da se kreira u organizaciji i ko može da poveže lokacije sa svakom lokacijom čvorišta. Lokacije povezane sa lokacijom _ z0zve čvorište imaće traku za navigaciju lokacije čvorišta koja se dodaje na vrh lokacije, kako bi se prilagodili izgled lokacije i primenjivale funkcije dizajna lokacije kao što su dodatne veze za navigaciju, aplikacije ili prilagođene liste sa određenim kolonama. 

Za lokacije čvorišta za planiranje pomoći pogledajte članak Planiranje SharePoint sajtove koncentratora.

Napomene: 

SharePoint sajt čvorišta

Lokaciji čvorišta možete da pristupite sa SharePoint početne stranice ili u pokretu sa SharePoint aplikacijom za mobilne uređaje.

Deljena navigacija

Iznad navigacije lokacije na vrhu lokacije čvorišta i bilo koje povezane lokacije, nalazi se traka za navigaciju lokacije čvorišta. Ako ste vlasnik lokacije Hub, možete da prilagodite ovu traku za navigaciju sa vezama koje imaju smisla za lokaciju čvorišta i povezane lokacije i odaberite da koristite raspored megamenija. 

Deljena navigacija na SharePoint čvorištu

Pretraga u čvorištu

Kada pretražujete sa lokacije čvorišta od _ z0z_ , sadržaj na lokaciji čvorišta zajedno sa sadržajem na svim povezanim lokacijama vraća se u rezultatima pretrage. Korisnici će videti samo sadržaj za koji imaju pristup.

Rezultati pretrage na SharePoint lokaciji čvorišta

Preporučeni Veb segmenti

Kada administrator usluge e z0zm kreira sajt čvorišta, oni u suštini konvertuje postojeću stavku z1z_ sajt na sajt čvorišta. Traka za navigaciju na lokaciji čvorišta pojavljuje se na vrhu stranice, ali matična stranica i sadržaj svih lokacija ostaće isti.

Da biste maksimalno iskoristili lokaciju čvorišta, vlasnik lokacije može da doda sledeće Veb segmente na matičnu stranicu:

Najnovije vesti   

Vesti objavljene na lokaciji čvorišta i na svim povezanim lokacijama automatski se prikupljaju i prikazuju na matičnoj stranici lokacije čvorišta pomoću Veb segmenta za vesti. Možete da odaberete koje povezane lokacije će biti prikazane vesti na matičnoj stranici čvorišta i korisnici će videti samo vesti za lokacije kojima imaju pristup. Klik na vezu članka za vesti vas vodi na sajt na kojem se nalazi članak.

Vesti SharePoint Hub lokacije

Povezane lokacije   

Prikaz najaktivnijih lokacija povezanih sa lokacijom čvorišta na matičnoj stranici pomoću Veb segmenta lokacije.

Najbolje lokacije povezane sa lokacijom čvorišta

Istaknuti sadržaj   

Korišćenje Veb segmenta istaknutog sadržaja za dinamički prikaz sadržaja sa lokacija povezanih sa lokacijom čvorišta na matičnoj stranici.

Primer istaknutog sadržaja na stranici

Događaji   

Koristite Veb segment za događaje da biste dinamički prikazuju događaje sa lokacija povezanih sa lokacijom čvorišta na matičnoj stranici.

Događaji

Bezbednost na sajtu čvorišta

Lokacije povezane sa lokacijom _ z0z_ čvorište ne nasleđuju dozvole na lokaciji čvorišta ili bilo koje druge lokacije povezane sa njom. Svaka lokacija, uključujući i sajt čvorišta, zadržaće trenutne postavke dozvole.

Kreiranje povezanih lokacija

Možete da kreirate novu Veb stranicu koja je automatski povezana sa lokacijom čvorišta tako što ćete kliknuti na dugme Kreiraj sajt u gornjem desnom uglu gradilišta.

Da li ste spremni da napravite sajt čvorišta "% z0z_ čvorište" ili pridružite sajt za usluge _z1zm sa postojećim lokacijom čvorišta?

Planiranje SharePoint lokacija koncentratora

Kreiranje lokacije čvorišta u usluzi SharePoint online

Podešavanje SharePoint sajta čvorišta

Povezivanje SharePoint sajta sa sajtom čvorišta

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×