Šta je to SharePoint lokacije čvorišta?

Šta je to SharePoint lokacije čvorišta?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

pomoć lokacije čvorišta SharePoint zadovoljavaju potrebe organizacije po povezivanju i organizovanje lokacije na osnovu projekta sektor, Odsek, regionu, itd. olakšavanje:

  • Otkrijte povezani sadržaj kao što su vesti i drugih lokacija aktivnosti,

  • Primena uobičajenih za navigaciju i brendiranje više povezane lokacija

  • da biste pretraživali po sve povezane lokacije.

Administratori SharePoint određuju koliko lokacije čvorišta mogu biti kreirani u vašoj organizaciji, a koji možete povezati lokacije sa svakom lokacije čvorišta. Lokacija povezane sa lokacije čvorišta SharePoint imaće čvorišta lokacije trake za navigaciju dodaje na vrhu lokacije, izgled lokacije i bilo koje lokacije dizajn funkcije kao što su dodatni navigacije veze, aplikacije, ili prilagođene liste sa određene kolone će biti promenjene ili dodaje na lokaciji čvorišta.

Pomoć u planiranju čvorišta lokacija potražite planiranju SharePoint lokacija čvorišta.

Napomene: 

Radna površina

SharePoint lokacije čvorišta

Možete da pristupite lokaciji čvorišta sa SharePoint matičnu stranicu ili u pokretu uz SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje.

Mobilni telefon

SharePoint lokacije čvorišta mobilni prikaz

Deljene navigacije

Na vrhu lokacije čvorišta i sve povezane lokacije, iznad navigaciji lokacije je na traci za navigaciju lokacije čvorišta. Ako ste vlasnik lokacije čvorišta, možete da prilagodite ovu navigacionu traku sa vezama koje ima smisla za lokacije čvorišta i povezane lokacije.

Navigacija na lokaciji deljeni SharePoint čvorišta

Pretražujete čvorišta

Kada ste pretrage sa lokacije čvorišta SharePoint sadržaja na lokaciji čvorišta samu zajedno sa sadržaja na sve povezane lokacije će biti vraćena u rezultatima pretrage. Korisnici će videti samo sadržaj za koji imaju pristup.

Rezultati pretrage na SharePoint lokaciji čvorišta

Preporučeni web segmenata

Kada SharePoint administrator kreira lokacije čvorišta, su u suštini pretvaraju postojećoj lokaciji SharePoint na lokaciji čvorišta. Na traci za navigaciju lokacije čvorišta se pojavljuje na vrhu lokacije, ali na matičnu stranicu i sav sadržaj lokacije ostaje isti.

Da biste maksimalno iskoristili vaše lokacije čvorišta, vlasnik lokacije možete dodati sledeći Veb segmenti na matičnu stranicu:

Novosti sabiranja   

Novosti objavili na lokaciji čvorišta i sve povezane lokacije je automatski agregira i prikazuje na matičnoj stranici lokacije čvorišta pomoću Veb segment za vesti. Možete da odaberete koje povezane lokacije vesti prikaza na matičnu stranicu lokacije čvorišta, a korisnici će videti samo vesti lokacija imaju pristup. Kada kliknete na vezu vesti članak će vas odvesti na lokaciju na kojoj se pojavljuje u članku.

Čvorište SharePoint lokacije vesti

Povezane lokacije   

Prikazivanje većina aktivno lokacija povezane sa lokacije čvorišta na matičnoj stranici pomoću lokacije Veb segment.

Najposećenijih lokacija povezane sa lokacije čvorišta

Istaknuti sadržaja   

Koristite istaknuto sadržaja Veb segment za dinamički prikaz sadržaja sa lokacija povezane sa lokacije čvorišta na matičnoj stranici.

Primer istaknuti sadržaja na stranici

Bezbednost lokacije čvorišta

Lokacija povezane sa lokacije čvorišta SharePoint ne nasleđuju dozvole od lokacije čvorišta ili bilo koje druge lokacije povezane sa njim. Svaki lokacije, uključujući lokacije čvorišta, će zadržati njihove trenutne postavke dozvola.

Jeste li spremni da kreirate lokacije čvorišta SharePoint ili povezivanje SharePoint lokacije sa postojeće lokacije čvorišta?

Planiranje SharePoint lokacija čvorišta

Kreiranje lokacije čvorišta u sistemu SharePoint Online

Podešavanje SharePoint lokacije čvorišta

Povezivanje sa SharePoint lokacije sa lokacije čvorišta

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×