Šta je to Office Mobile?

Koristite Delve da biste upravljali svojim Microsoft 365 profilom, kao i da biste otkrivali i organizovali informacije koje su vam trenutno najzanimljivije – bilo gde u usluzi Microsoft 365.

Delve nikada ne menja dozvole, tako da ćete videti samo dokumente kojima već imate pristup. Druge osobe neće videti vaše lične dokumente. Saznajte više o privatnosti.

  • Da biste otvorili Delve, izaberite stavku Delve u pokretanju aplikacija u usluzi Microsoft 365 ili otvorite delve.office.com u pregledaču. Ako je potrebno, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

Delve prikazuje osobe i dokumente koji su vam bitni
  • Kliknite na nečije ime ili sliku bilo gde u usluzi Delve da biste videli dokumente na kojima rade ili da biste saznali više o njima.

  • Kada pronađete dokument koji vas interesuje, označite ga kao omiljenog ili ga dodajte na tablu kako biste se kasnije lako vratili na njega.

  • Tražite osobe, dokumente ili table.

Povratne informacije nam pomažu da učinimo Delve još boljim. Koristite dugme Povratne informacije u gornjem desnom uglu da biste prosledili eventualne probleme, ideje ili pohvale.

Pošaljite povratne informacije za Delve

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×