Šta je to Office Insider?

Da biste dobili rani pristup novim funkcijama, ispravkama i bezbednosnim ispravkama, pridružite se programu Office Insider. Kao insajderu, slaćemo vam preglede najnovijih ispravki za funkcije. Zauzvrat, voleli bismo da čujemo šta mislite. Pogledajte kako nekoliko ljudi iz Office timova objašnjava kako oni rade sa insajderima kako bi potvrdili odluke o dizajnu i poboljšali aplikacije:

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pridružite se programu Office Insider

Naši insajderi čine posvećenu zajednicu osoba koje vole Office aplikacije i žele da naprave razliku u proizvodima koje svakodnevno koriste. Bilo da koristite Windows računar, Android tablet ili Apple uređaj, postoji Office Insider program kojem možete da se pridružite!

Office Insider za Windows računar dostupan je za osobe koje imaju pretplatu na Office 365 na dva nivoa –Insider (ranije se zvao Insider Fast) i Mesečni kanal (izabrani korisnici) (ranije se zvao Insider Slow).

  • Insider: Najbolji za insajdere koji žele da koriste najranije verzije za utvrđivanje problema i pružanje povratnih informacija o novim funkcijama koje su i dalje u razvoju. Insider je savršen za one kojima ne smeta malo rizika vezanog za korišćenje nepodržanih verzija. 

    Mesečni kanal (izabrani korisnici): Najbolji za insajdere koji žele da primaju ređe, stabilnije ispravke. Izdanja „Mesečni kanal (izabrani korisnici)“ objavljujemo otprilike jednom mesečno i ona su u potpunosti podržana.

Ako ste spremni da se pridružite, idite na sajt Office Insider i kliknite na vezu Windows računar.

Ili, ako ste već instalirali Office, samo kliknite na stavke Datoteka > Nalog > Office Insider da biste se brzo pridružili programu ili promenili nivo.

Da li koristite Office 365 u poslovnom ili školskom okruženju? Office 365 administrator može da kontroliše kada i kako primate ispravke. Više informacija potražite u članku Kako komercijalni klijenti usluge Office 365 mogu da dobiju rani pristup novim funkcijama sistema Office 2016.

Office Insider za Mac dostupan je u dva nivoa – Insider Slow i Insider Fast. Ako imate jednokratnu kupovinu sistema Office 2016, dobićete bezbednosne ispravke i poboljšanja pre drugih, ali ne i nove funkcije.

  • Insider Fast: Najbolji je za insajdere koji žele da koriste najranije verzije za pregled, koje se češće objavljuju, da prepoznaju probleme, pružaju povratne informacije i ne smeta im rizik usled korišćenja nepodržanih izdanja.

  • Insider Slow: Najbolji je za insajdere koji žele da dobiju rani pristup potpuno podržanim verzijama uz minimalan rizik, kao i da šalju povratne informacije radi unapređenja sistema Office.

Jeste li spremni da se pridružite? Otvorite bilo koju aplikaciju, a zatim izaberite Proveri da li postoje ispravke u meniju Pomoć. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Pridružite se programu Office Insider.

Office Insider za Windows Mobile dostupan je u dva nivoa – Insider Slow i Insider Fast.

  • Office Insider Fast: Najbolji je za insajdere koji žele da koriste najranije verzije za pregled, koje se češće objavljuju, da prepoznaju probleme, pružaju povratne informacije i ne smeta im rizik usled korišćenja nepodržanih izdanja.

  • Office Insider Slow: Najbolji je za insajdere koji žele da dobiju rani pristup potpuno podržanim verzijama uz minimalan rizik, kao i da šalju povratne informacije radi unapređenja sistema Office.

Da biste počeli da dobijate Insider verzije za Office Mobile, pridružite se programu Windows insajder. Prijavite se i odaberite Windows Insider nivo. Automatski ćete dobijati Office Insider ispravke za Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile i OneNote za Windows 10.

Da biste dobili Office Insider verzije na Android tabletu ili telefonu, uradite sledeće:

Da biste dobili Office Insider verzije na iPhone ili iPad uređaju, uradite sledeće:

Kad se prijavite, dobićete e-poruku od Apple TestFlight programa u roku od nekoliko dana sa pozivom da instalirate aplikaciju Insider.

Saznajte više o programu Office Insider

Razvijte Office veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×