Šta je to Microsoft 365 Business?

Šta je to Microsoft 365 Business?

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Microsoft 365 Business je usluga pretplate koja vam omogućava da upravljate organizacijom u oblaku dok se Microsoft pobrine za vas, upravlja uređajima, štiti od pretnji u realnom svetu i pruža vašoj organizaciji najnoviju verziju u poslu Spaj.

Kada se upišete za Microsoft 365 preduzeća, imate sve iste alatke za produktivnost koje dobijete uz Office 365 Business Premium i sledeće bezbednosne funkcije:

Zaštita podataka

Zaštita od pretnji

Microsoft 365 vam pomaže da vas štiti od pretnji pomoću napredne zaštite pretnji, bezbednog povezivanja i zaštite bezbednih veza.

Bezbedni poslovni podaci

Vaši lični podaci su zaštićeni na ličnim uređajima sa perom Access i ograničenom kopijom i čuvanju. Možete da dodate i zaštitu informacija da biste se uverili da samo ovlašćeni ljudi mogu da pristupe osetljivim informacijama.

Obezbeđivanje uređaja

Možete da zaštitite radne datoteke na uređajima tako što ćete ograničiti mobilni pristup, na primer Kopiraj i Nalepi. Možete i selektivno da izbrišete poslovne podatke iz upisane mobilne uređaje ako su izgubljene ili ukradene.

Dodatne bezbednosne funkcije

Napredne funkcije u usluzi Microsoft 365 Business su dostupne da vam pomognu da zaštitite posao od sajber pretnji i zaštitite osetljive informacije. Mogućnosti su Office 365 napredna zaštita pretnje, smernice prevencije gubitka podataka (DLP), Exchange online arhiviranje, zaštita od Azure i Intune.

Za kompletne detalje pogledajte Microsoft 365 poslovni sadržaj.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Takođe pogledajte

Microsoft 365 obuka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×