Šta je Skype sastanci aplikacija (Skype za posao Web App)?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Aplikacija „Skype sastanci“ i Veb aplikacija Skype za posao su aplikacijama zasnovanim na pregledaču sastanka koje koristite da biste se pridružili Skype za posao sastanaka. Ne možete da zakažete sastanak sa Veb aplikacija Skype za posao, ali možete da se pridružite sastanku koji je planirano pomoću programa Outlook ili Skype za posao – Web planer.

U zavisnosti od toga kako je vaša organizacija podešena, koristićete ili Aplikacija „Skype sastanci“ ili Veb aplikacija Skype za posao.

Da biste se pridružili sastanku pomoću Aplikacija „Skype sastanci“ ili Veb aplikacija Skype za posao, jednostavno odaberite stavku Pridruži se Skype sastanku u e-pošte ili ste primili poziv za sastanak kalendara. Ako računar koji koristite nema Skype za posao instalirana, otvoriće se prozor pregledača i mogu da se pridruže sastanku.

Saznajte više

Pridruživanje Skype za posao sastanku pomoću aplikacije za Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Brzi Start: Aplikaciju Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Pomoć za aplikaciju Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Podržane platforme za aplikaciju Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Poređenje sa drugim Skype za posao klijentima

Aplikacija „Skype sastanci“ iVeb aplikacija Skype za posao obezbeđuju HD video konferencije, trenutne poruke u sastanke, velike tačnosti radne površine, aplikacija, i prikazivanje prezentacije, deljenje radne površine, belu tablu, Hol i Pristupanje kontrolama za izlagača. Pored toga, Aplikacija „Skype sastanci“ i Veb aplikacija Skype za posao sada uključuju zasnovane na PC audio i video zapisa. Ne nude neke druge Skype za posao funkcije, kao što su prisutnosti i kontakt informacije. Više informacija potražite u članku Skype za posao Online opis usluge i tabele poređenja klijenata za Skype za posao Server 2015.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×