Šta je okno za navigaciju?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Okno za navigaciju se pojavljuje na levoj strani prozora programa Outlook i je kako se prebacujete između različitih oblasti programa Outlook, kao što su Pošta, Kalendar, kontakte, zadatkei beleške. Pored toga, kada radite u okviru prikaz, u oknu za navigaciju prikazuje fascikle u tom prikazu.

U oknu za navigaciju sadrži listu fascikli.

Kada izaberete stavku u fasciklu u oknu za navigaciju, ta fascikla postane aktivnu fasciklu i možete da radite sa stavkama u okviru nje. Na primer, u okviru Pošta, izaberite fasciklu Prijemno poštansko sanduče da biste videli nove e-poruke.

Prebacivanje između pošta, kalendar, kontakte i zadatke pomoću okna za navigaciju

Na dnu okna za navigaciju sadrži dugmad koja vam omogućavaju da biste se prebacivali između Pošta, Kalendar, kontakte, zadatke, beleške, Liste fasciklii prečice.

U zavisnosti od opcija u oknu za navigaciju, možda ćete videti ikone ili dugmadi na dnu okna za navigaciju.

Na traci za navigaciju mogu prikazati ikone ili reči. Na traci za navigaciju mogu prikazati reči ili ikone.

Prilagođavanje okna za navigaciju

Možete da prilagodite kako da se pojave dugmad na dnu okna za navigaciju. Više informacija potražite u članku Promena na dugmad na traci za navigaciju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×