Šta je novo u usluzi Microsoft Teams

Šta je novo u usluzi Microsoft Teams

2010, 2020

Pozdravite prikazana imena

Sada svako dobija ime za prikaz u timovima. Čak i osobe sa kojima ćaskate izvan vaše organizacije. Tako da više nećete morati da pamtiš tu dugu e-adresu prilikom traženja starog razgovora, jednostavno pretražite osobu po imenu.

Decembar 13, 2019

Dobro došli u porodicu, Linux 

Uzbuрeni smo da objavimo da su timovi sada na Linux platformi! Pogledajte stranicu podrške da biste saznali više i da biste se podesili.

Druge organizacije? nema problema

Ćaskanje i video zapis su upravo dobili bolje kada komunicirate sa osobama izvan organizacije. Pozdravite sledeća poboljšanja:

 • Deljenje ekrana, zajedno sa davanju i preuzimanju kontrole nad ekranom.

 • Hiperveze

 • @mentions da biste privukli nečiju pažnju

 • Prioritetna isporuka vaših poruka (standardno, važno ili hitno)

 • Oblikovanje teksta

 • I sve zabavne stvari (da li je neko rekao GIF?)

Istorija ćaskanja

Sada, kada odete na odmor, odsustvo ili jednostavno treba da pošaljete poruku u tu grupnu diskusiju od prošlog meseca, pronaći ćete svoja razgovora tamo gde ste ih ostavili. Trenutno, istorija ćaskanja ostaće na listi ćaskanja na najviše šest meseci.

Office datoteke imaju osvežavanje u timovima

Office datoteke se sada otvaraju direktno u timovima, spremne za uređivanje. Da biste vam obezbedili još nepokretnosti na kojima možete da radite, premestili smo ime datoteke u zaglavlje tima da biste dobili više prostora za prikaz dokumenata.

Ažurirali smo traku razgovorom dugmetom da biste mogli da prelazite između ćaskanja i datoteke bez gubitka mesta. Naši kodovi rade na svoju magiju da konstantno poboljšavaju vremena učitavanja za otvaranje dokumenata u timovima.

Više prostora za rad sa

Možda ste primetili neke vizuelne promene u timovima. Smanjili smo veličinu zaglavlja timova radi povećanja radnog prostora. Neke promene u belešci: vaše kartice su sada u redu da sednu pored imena vaših razgovora i kanala.

Pored premeštanja smo ažurirali ime kartice "razgovori". U okviru ćaskanja, poruke se sada nalaze na kartici ćaskanje i u kanalima ćete pronaći objavljene poruke i odgovore na kartici objavljivanje .

9. decembar 2019

Privremeno isključivanje жaskanja

Podrazumevano ćaskanje na sastancima će biti privremeno isključeno dok ne pošaljete poruku u ćaskanje ili se pridružite sastanku na mreži. Da biste mogli da smanjite obaveštenja, ali i dalje pratite razgovor. Da biste promenili ove podrazumevane vrednosti, idite na sliku profila u gornjem desnom delu aplikacije, izaberite stavku postavke > obaveštenja. Odatle se pomerajte do odeljka sastanci i otvorite meni pored obaveštenja o ćaskanju za sastanke i odaberite željene postavke.

Izlagač ili učesnik? Vi odlučite

Predstavljamo uloge sastanka. Organizatori sada možete da odaberete koje će uloge vaše osobe imati tokom sastanaka. Pratite uputstva na Dodeli uloga na sastanku timova i pogledajte šta svaka uloga može da radi tokom sastanka.

Novembar 15, 2019

Zakačite kanal na vrh

Zakačite kanale koji su vam važni ili im želite brzo da pristupite. Kačenje kanala premešta ga na vrh liste kanala. Možete i da promenite redosled zakačenih kanala da biste ih odredili priorizaciji. To samo menja vaš prikaz i neće promeniti prikaze za ostatak tima.

Isprobajte sebi: idite na kanal izbora, izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > PIN. Ili kliknite desnim tasterom miša na ime kanala i izaberite stavku PIN.

Zakačite tokove video zapisa tokom sastanka

Da biste se fokusirali na određeni video zapis, kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku PIN. Video će se zakačiti za prikaz bez obzira ko priča. Ako se pomerite sa sastanka, on će biti isti kao kada se vratite. Zakačite koliko god video zapisa stoji na ekranu. Ako se predomislite, kliknite desnim tasterom miša i pritisnite stavku odstrel.

Microsoft bela tabla spaja timove

Bez obzira na to da li su učesnici na mreži ili u prostoriji, svi mogu da prikažu i napišu na beloj tabli pomoću Microsoft Whitetable tokom sastanka timova. Pročitajte kako da koristite Whiteboard na sledećem sastanku.

8 novembra 2019

Izbor kanala: standardno ili privatno!

Imate temu sa kojom treba da raspravlja određena grupa osoba u postojećem timu – i da ne bi trebalo da ih pregledaju drugi? Koristite privatni kanal da biste zadržali pristup. Saznajte više o privatnim kanalima.     

Chrome video poziv je ovde

Da li koristite timove na vebu iz hroma pregledača? Onda imate sreće! Zato što sada možete da izvršite i primate video pozive od vaših saigrača. Kliknite na ikonu kamere u gornjem desnom uglu pojedinačnog ili grupnog ćaskanja i prikažite lice nasmejanom na drugom kraju poziva.

Slika dugmadi video zapisa, poziva i dugmeta za deljenje ekrana na ćaskanju.

2019

Jedna poruka, mnogi kanali

Imate nešto što želite da delite na više kanala? Sada možete! Da biste ga isprobali, idite na kanal, izaberite stavku oblikuj Dugme "Oblikuj" u timovima u okviru polja gde kucate poruku. Na vrhu polja koji se otvara odaberite stavku tip poruke: novi razgovor ili najava. Zatim izaberite stavku Proknjiži na više kanala. Odatle Dodajte sve kanale na koje želite da knjižite, otkucajte poruku i pošaljite ih.

Slika koja prikazuje kako se knjiži poruka kanala na više kanala.

4 oktobar, 2019

Obaveštavanje kada propustite poziv za sastanak

Ako neko pokuša da vas doda tokom sastanka, a vi ga propustite, dobićete obaveštenje u feedu aktivnosti. Biжe vam reиeno ko je pokuљao da vas doda, i ako se sastanak i dalje deљava, možete da uskakanje, direktno iz feeda aktivnosti.

Slika obaveštenja timova za nedostaji poziv za sastanak

Primite timove pozive na više uređaja

Sada možete da podesite uređaj kao sekundarni zvuk, tako da će se javiti kada dobijete Dolazni poziv. I možete da odgovorite na dolazne pozive na bilo kom uređaju povezanom sa vašim timovima, a ne samo one koji zvone.

Da biste dodali sekundarni upravljački uređaj, idite u stavku slika profila > postavke > uređajima > sekundarnim uređajem i izaberite stavku sa uređaja navedenih u padajućem meniju.

Pridruživanje sastanku u programu Internet Explorer, safari i Firefox 

Pomoću pregledača nove mogućnosti za sastanke, oni koji koriste Internet Explorer 11, safari i Firefox mogu da izađu pravo na sastanak timova i da učestvuju u njoj.  Audio konferencijapruža zvuk sastanka, tako da će organizatori sastanka biti potrebna relevantoj licenci. Više detalja za administratora

20.septembar, 2019

Upoznajte se sada. Nije potrebna pozivnica

Kada treba odmah da započnete sastanak na mreži. Preskočite planiranje poziva i prelazak na sastanak. Sve što treba da uradite je da odete na Kalendar na levoj strani timova, a zatim potvrdite izbor u gornjem desnom uglu i dodajte osobe na sastanak.

Slika dugmeta "sretne odmah" u kalendaru tima

Chrome sada zove!

Ako koristite timove na vebu, sada možete da dodate Google Chrome na listu pregledača koji sada podržavaju pozive iz Veb pregledača. Ako ste na hromu, isprobajte ga danas. Idite na pozive na levoj strani timova ili otkucajte /Call na komandnoj traci na vrhu tima.

Isključivanje buke u kanalima

Kao u ćaskanju, možete da privremeno isključite razgovor na kanalu. Alternativno, kada želite da pratite razgovor u kanalu koji ste sakrili sa liste, sve što treba da uradite jeste da uključite obaveštenja. Imaćete obaveštenja o bilo kojoj aktivnosti na tom konkretnim razgovorima, ali ne i celoj aktivaciji kanala.

Da biste pristupili postavkama obaveštenja za razgovor, idite na originalnu objavu i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > isključite obaveštenja/uključite obaveštenja.

Slika za isključivanje postavke obaveštenja u meniju "još opcija" na kanalu.

13. septembar, 2019

Filtrirajte sve stvari!

Filtrirajte više od aktivnosti sa novim filterima koje su dodate u okviru ćaskanja i timovi. U okviru ćaskanje otkucajte ime osobe da biste ga filtrirali za svaku grupu, sastanak ili jedan razgovor na jedan koji imate sa njima. Zatim izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ da biste dodali još filtera – kao što su nepročitane poruke. Ili otkucajte ključnu reč za filtriranje po grupnom razgovoru koji imaju imena. Slično tome, filtrirajte listu timova tako što ćete otkucati ključnu reč da biste pronašli određeni tim ili kanal po imenu.

Ako ste Iskusni korisnik filtera u feedu aktivnosti i tražite listu tipova poruka, idite na stavku aktivnost, izaberite Dugme "Filtriraj" u timovima > Više opcija Dugme „Još opcija“ . Ili otkucajte ključnu reč da biste pronašli određenu poruku.

Slika dugmeta "Filter" u razgovoru za ćaskanje.

Uvoz rasporeda u aplikaciju "smene"

Aplikacija smena sada omogućava uvoz postojećeg rasporeda iz programa Excel. Postavite raspored u Excel unakrsnu tabelu i pratite uputstva za datoteku, a zatim pratite uputstva na osnovu uvoza rasporeda u smenu, da biste započeli upravljanje svim smenama iz timova. 

30 avgust, 2019

Vreme fokusiranja, bez prekida

Timovi i MyAnalytics par da bi vam pomogli da pronađete vreme za fokusiranje na rad. Sada, kada podesite vreme fokusiranja u programu Outlook pomoću programskog dodatka MyAnalytics, timovi će vam automatski posvetiti vaše prisutnosti ne uznemiravaj. Zadržaćemo obaveštenja dok radite, a zatim ih poslati vama kada vreme fokusa istekne. 

Moderatori kanala – sada u timovima

Dodelite pojedincima u timu da budu Moderatori za određene kanale. Bez obzira na to da li održate diskusiju na temi, ili pomažete u toku pitanja odgovora tokom događaja uživo, postavite svoje moderatore da koriste. Pročitajte šta sve moderatora može da uradi za vas.

Avgust 26, 2019

Sastanci su sada u kalendaru

Više od prikaza dnevnog reda, sada imate sedmični prikaz rasporeda sa novim kalendarom. Idite na levu stranu timova i izaberite stavku Kalendar da biste ga provjerili.

Nedostaje prikaz dnevnog reda? Izaberite meni u gornjem desnom uglu kalendara i odaberite stavku dan da biste se fokusirali na jedan dan. 

Slika menija "Kalendar prikaza" koji prikazuje dnevni prikaz.

Avgust, 16, 2019

Hjustone, imamo zvuk!

Pitao si i sluљali smo. Sada možete da delite zvuk tokom sastanka timova, tako da svi učesnici, blizu i daleko, mogu da čuju bilo koji medij koji predstavljate. Zato nastavite, dodajte taj video u PowerPoint prezentaciju. Publika vas иeka! Saznajte kako da dodate sistemski zvuk u sastanke. 

9. avgust, 2019

Ring, ring! Biraj bilo koji broj sa bilo kog mesta u timovima

Na vrhu aplikacije timovi otkucajte/call u polju za komandu i pritisnite taster ENTER, a zatim otkucajte broj koji želite da pozovete. Ponovo pritisnite taster ENTER i timovi će početi da zvone. 

Obaveštavanje obaveštenja kanala na računaru

Timovi vam daju još veću kontrolu nad obaveštenjima koje ste dobili sa kanala. Da biste promenili postavke obaveštenja, idite na kanal i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ obaveštenjima> kanala. Saznajte kako da prilagodite postavke.

Navigacija koja se olakšava u novim timovima za prikaz mreže za EDU 

Možda ćete primetiti da se timovi malo razlikuju u školi. Pojednostavili smo način na koji prikazujete razred, osoblje, PIC i druge timove. Izaberite pločicu da biste otvorili tim i fokusirali se na kanale tima dok ste tamo. Ne brinite – sve vaše datoteke i razgovori su upravo tamo gde ste ih ostavili. Saznajte više o promenama i o tome kako da se vratite u stari prikaz.

Nazad u školske ispravke.

Praćenje predstojećeg rada sa lakoćom u timovima za EDU zadatke

Objavili smo gomilu ispravki na način na koji radite na praćenju, dodeljivanja i ocenama. Na pogled pogledajte koliko vam je preostalo da biste je pregledali. Izaberite zadatak i počnite sa jednim klikom. Pregledajte zadatke iz perspektive učenika. I još!

Pročitajte našu nedavnu objavu bloga da biste dobili obaveštenje o svim poboljšanjima koja vam se nalaze.

25. jul 2019.

Postavljanje prioriteta poruke

Treba da privučete nečiju pažnju? Označavanje Vaše poruke kao Važne. Na taj način će se u poruci staviti crveni uzvičnik i u feed o aktivnostima.

Da li je stvarno važno? Postavite je kao Hitno. Ovo će upozoravati primaoca svaka dva minuta dvadeset minuta, ili dok ne pročitaju poruku, šta god da se prvo desi. Da biste promenili prioritet, izaberite ! u okviru za pisanje.

Meni „Prioritet poruke“. Kako da promenite poruku u važnu ili urgentnu iz okvira za pisanje.

Sve kontrole za sastanke na jednom mestu

Sve što Vam je potrebno na sastanku sada se nalazi na kontrolnoj traci. Ćaskanje sa sastanka i učesnici su se preselili ovde. I čitav ekran, beleške, postavke i detalji o sastanku sada su u Više opcija Dugme „Još opcija“ . Pogledajte dolenavedene slike da biste pronašli put do nove kontrolne trake. 

Slika prikazuje meni „Još opcija“ na traci za kontrolu Teams sastanka.

3. jul 2019.

Delite odmah sa Chrome timovima

Ako se pridružujete timskim sastancima na mreži pomoću Chrome, sada možete odmah da delite ekran bez dodatnih komponenti ili proširenja – bez obzira koji operativni sistem koristite. Isprobajte na sledećem sastanku. Uživajte!

Testiranje, testiranje 1, 2, 3

Testirajte video i audio postavke i proverite da li se kristalno jasno pojavljujete. Da biste probno pozvali u Timovima, otkucajte /testcall u okviru za komandu na samom vrhu aplikacije i pritisnite taster ENTER ili idite na vašu profilnu sliku> Postavke > Uređaji > Pozovite probno. Poslušajte uputstva i sačekajte zvučni signal, a zatim pričajte do mile volje. Kada završite, možete da poslušate Vašu poruku i napravite bilo koje neophodno podešavanje. Test pozivanje je trenutno dostupno samo na engleski - English. Ostali jezici stižu uskoro!

Pošaljite pozivnu vezu za besplatno pridruživanje Timovima

Napravite pozivnu vezu da biste pozvali osobe da se besplatno pridruže Vašoj organizaciji u Timovima pomoću aplikacije koju sami izaberete. Kada kliknu na vezu biće poslati na veb stranicu da zatraže da se pridruže Vašoj organizaciji - tako da ćete tačno znati ko koristi vezu da se pridruži. Vlasnik tima može da deaktivira vezu ili da napravi novu u bilo kom trenutku. Da biste pozvali nekoga, izaberite stavku pozivanje osoba na dnu spiska ili ćaskanje tima, a zatim odaberite stavku Kopiraj vezu.

21. jun 2019.

Svidelo vam se, sada vam se sviđa
Predstavljamo reakcije u timovima. Recite to sa ♥️, 😆 i sa još mnogo toga. Da biste dobili pun meni reakcija, pređite mišem iznad poruke i izaberite onu koju želite. Pokušaj i kaži pomoću emodžija!

Kursor se zadrži iznad poruke u usluzi Teams da prikaže meni emodžija.

14. jun 2019.

Zumirajte akciju

Potreban Vam je detaljniji pogled tokom sastanka? Sada možete da zumirate prezentacije i video zapise tokom sastanaka da biste imali detaljniji prikaz. Da biste to isprobali na sledećem sastanku, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + da biste uvećali iCtrl- da biste umanjili. Ili držite Ctrl i pomerajte se pomoću miša.

Grupno ćaskanje – sada sa 100 osoba!

Broj učesnika grupnog ćaskanja je povećan sa 50 na 100 članova. Grupni video, deljenje ekrana i pozivi su i dalje ograničeni na grupe od 20 članova ili manje. Istorija ćaskanja i privatnost su i dalje tu. Zato samo napred, počnite da planirate tu žurku iznenađenja na poslu uz pomoć novog, većeg grupnog ćaskanja. 

Novi načini da besplatno pozovete ljude u Teams

Sada možete da pozovete ljude da se pridruže Vašoj besplatnoj organizaciji Teams direktno iz Vašeg Microsoft naloga. Kada pozovete Vaše Microsoft kontakte, Teams će im poslati e-poruku sa pozivom. Izaberite stavku Ćaskanje Dugme „Otvori ćaskanje“ ili Timovi Dugme „Teams“ na levoj strani aplikacije, a zatim izaberite stavku Pozovite Osobe na dnu aplikacije kako biste počeli da ih pozivate.

11. jun 2019

Najava... Objave!

Imate nešto uzbudljivo da podelite sa Vašim timom? Probajte da kreirate objavu u kanalu. Sa opcijama za šareni naslov, sliku u pozadini i još mnogo toga, Vaša poruka će se isticati. Saznajte kako

Poruka sa obaveštenjem na kanalu

10. jun 2019

Zakažite Teams sastanak sa bilo kog uređaja

Zahvaljujući novom programskom Outlook dodatku možete da rezervišite Teams sastanak sa bilo kog Mac računara, PC računara, Androida ili iOS uređaja. Pogledajte kako da podesite programski Outlook dodatak na Vašem uređaju nanašoj administratorskoj stranici za pomoć.
 
Timovi su hromi

Sada možete da imate video snimak sastanka u Teams veb aplikaciji u sistemu Chrome. To znači da možete da se pridružite Teams sastanku i da imate dobar doživljaj glasa i videa, čak i kada niste u aplikaciji za stone računare.
 
Izbor načina pridruživanja sastanka

Sada kada zakazujete Teams sastanak, možete da odlučite da li će ljudi koji se pozivaju morati da čekaju u čekaonici ili će direktno da se pridruže sastanku. Pristupite opcijama sastanaka na dnu poziva za Teams sastanak.

17. maj 2019.

Windows 10 u S-režimu dobija aplikaciju Teams 

Teams aplikacija za stone računare sada je dostupna osobama koje koriste Windows 10 u S-režimu. Preuzmite aplikaciju direktno sa Teams veb lokacije ili potražite „Microsoft Teams preuzimanje“ u veb pregledaču. 

Uklanjanje osoba iz grupnog ćaskanja

Sada možete da dodajete i uklanjate osobe iz ćaskanja da biste upravljali onima koji se nalaze u razgovoru. Da biste uklonili nekoga, idite na listu učesnika na vrhu ćaskanja i izaberite X pored imena osobe koju želite da uklonite.

12. april, 2019. 

Prikazivanje i sakrivanje timova radi dobre organizacije 

Opcije koje su se ranije zvale Omiljeni i Ukloni iz omiljenih sada se zovu Prikaži i Sakrij. Odaberite koje timove i kanale želite da prikažete u listi timova, a sakrijte ostale. I dalje ćete biti obavešteni kada vas neko @pomene, samo sada to obaveštenja neće praviti gužvu na listi timova.

Da biste isprobali ovu opciju, idite na ime tima ili kanala na listi timova i izaberite Više opcija Dugme „Još opcija“ > Sakrij. Želite da tim vratite nazad na listu? Pomerite se do dna i otvorite listu Skriveni timovi

OneDrive u usluzi Teams ima novi izgled 

Sada možete automatski da vršite sinhronizovanje sa uslugom OneDrive i pogledajte sa kime ste podelili datoteke u usluzi Teams. Dodali smo i sortiranje i filtriranje da bismo Vam pomogli da pronađete datoteku koju tražite.

Da biste pronašli sve svoje datoteke, idite na Datoteke na levoj strani usluge Teams, zatim odaberite OneDrive, odaberite zaglavlje kolone i izaberite Filter da biste suzili izbor na određeni tip datoteke, modifikovani datum i još mnogo toga.

 5. april 2019.

Zatražite dozvolu da dodate druge osobe u privatne timove

Sada možete u ime nekog drugog da tražite da se pridruže privatnom timu. Kliknite desnim tasterom miša na ime tima i izaberite Dodaj člana. Traženje osobe po imenu ili adresi e-pošte. Vlasnici tima će dobiti obaveštenje da imaju novi zahtev i ljudi koje ste dodali će dobiti obaveštenje kada ih dodate tim. 

Veliko, veće, najveće 

Povećan je obim za timove na nivou cele organizacije tako da oni sada mogu da sadrže do 5000 članova. Administratori, slobodno dodajte članove! Napravite veliki tim koji ste oduvek želeli. Saznajte više o našoj stranici za pomoć administratorima.  

29. mart 2019.

Ipak je to mali svet 

Bilo da se učesnici nalaze u istoj sobi ili ih razdvaja okean, usluga Teams i Microsoft Surface Hub međusobno sarađuju kako bi poboljšali sastanke kako za lokalne i tako i za udaljene učesnike. Istovremeno pravite beleške pomoću Microsoft Whiteboard integracije i uključite automatske postavke kamere kako bi Surface Hub mogao automatski da se prebacuje između prikaza kamere tako da možete da se usredsredite na sagovornika. Informišite se o svim novim poboljšanjima i funkcijama koje su dostupne za sastanke u usluzi Teams na našem blogu.

Ko je sjajan? Vi ste sjajni

Predstavljamo vam „Pohvale“, novi način za podsticanje drugih na poslu. Pošaljite „Pohvale“ putem ćaskanja 1:1 ili ih objavite na kanalu da biste se zahvalili celom timu. Izaberite Dugme „Još opcija“ ispod polja za pisanje, a zatim izaberite Pohvale na vrhu. Odaberite vrstu bedža koju želite da pošaljete i personalizujete pohvalu pomoću poruke. Prilikom slanja, mi ćemo ih @pomenuti u poruci kako im poruka ne bi promakla.

15. mart, 2019.

Kreirajte tim iz snova 

Kreatori timova radujte se! Preuredili smo podešavanje za tim kako bi pojednostavili odluke koje morate donositi tokom kreiranja tima. Počnite od početka, kreirajte tim na nivou organizacije, koristite postojeću grupu Office 365 ili koristite drugi tim kao predložak. Isprobajte je sami. Izaberite Timovi > pridruživanje ili kreiranje tima > kreiranje tima.

A sada predstavljamo...

Događaji uživo timova omogućavaju vam da pravite događaje koji se prenose publici na mreži. Tu smo za vas, bilo da držite sednicu pred lokalnom i udaljenom publikom ili da predajete na vebinaru. Birajte između jednostavnijeg iskustva koje vam obezbeđuje usluga Teams ili idite na punu produkciju pomoću spoljnog kodiranja putem Microsoft Stream. Saznajte više o događajima uživo.

22. februar 2019.

Slanje audio poruka u usluzi Teams 

Sa mobilnog uređaja otvorite razgovor, dodirnite i držite mikrofon u donjem desnom uglu ekrana i započnite snimanje. Snimajte do 15 minuta, a zatim dodirnite Pošalji da biste isporučili audio poruku. 

Promena brzina

Teams donosi podršku svetu smenskih radnika uz novu aplikaciju Shifts. Menadžeri mogu da poboljšaju planiranje, zaposleni mogu da prate svoje smene, ažuriraju dostupnost, zatraže slobodne dane, razmene ili preuzmu smenu i potvrde dodeljene zadatke tokom svoje smene. Administratori, pogledajte kako da uključite aplikaciju Shifts za svoju organizaciju.

Delite ekran, dodajte glas

Sada kada delite ekran u grupi ili 1:1 ćaskanju, možete da dodate zvuk u bilo koje vreme. U gornjem desnom uglu ćaskanja izaberite Dugme „Deli ekran“ , a kada drugi učesnici ćaskanja prihvate deljenje ekrana, izaberite stavku Hajde da pričamo da biste pokrenuli razgovor.

25. januar 2019.

Upiši me, Srđo!

Ljudi koji žele da isprobaju Microsoft Teams besplatno mogu to da urade direktno u aplikaciji za računare. Izaberite stavku „Saznajte više“ u prozoru za prijavljivanje i bićete prebačeni na veb sajt usluge Teams, gde možete da pokrenete besplatan nalog ili uporedite cene za punu licencu.

Već koristite Teams? I utisak pri radu vam je bolji. Sada kada budete prijavljeni u Microsoft Office 365 automatski ćete se prijaviti i u Teams kada otvorite aplikaciju.

ponedeljak, 17. decembar 2018...

Grupno ćaskanje – sada sa 50 osoba!

Broj učesnika grupnog ćaskanja je povećan sa 20 članova na 50. Grupni video, deljenje ekrana i pozivi su i dalje ograničeni na grupe od 20 članova ili manje. Istorija ćaskanja i privatnost su i dalje tu. Zato samo napred, počnite da planirate tu žurku iznenađenja na poslu uz pomoć novog, većeg grupnog ćaskanja.

petak, 14. decembar 2018....

Eliminišite bezvrednu poštu

Pružamo vam podršku pomoću nove funkcije blokiranih poziva, trenutno dostupne klijentima poslovne aplikacije za glasovnu komunikaciju. Da biste je isprobali, idite u istoriju poziva, kliknite desnim tasterom miša na spoljni broj telefona i izaberite stavku Block. Da biste upravljali listom blokiranih brojeva – uključujući deblokiranje nekoga – izaberite sliku profila > Postavke > Blokirani pozivi.

petak, 30. novembar 2018..

Zdravo, da li mene tražite?

Od sada kada vas neko sa liste ličnih kontakata pozove u okviru usluge Teams, ID pozivaoca će prikazati ime te osobe zajedno sa njenim brojem telefona. Ovo važi i za istoriju poziva i govornu poštu. Da biste koristili ovu funkciju, moraćete da sačuvate osobe na listi kontakata u usluzi Teams: Pozivi > Kontakti > Dodavanje kontakta.

13. novembar 2018.

Aplikacije u aplikacijama u aplikacijama

Zašto da sva zabava bude na kanalima? Sada vaša privatna grupna ćaskanja mogu da dodaju desetine aplikacija kao kartice kako bi zajednički rad bio još besprekorniji. Upravljajte krajnjim rokovima projekata uz aplikaciju Trello, lako pristupite beleškama uz OneNote, pratite analitiku poslovanja uz PowerBI i još mnogo toga. Pregledajte sve dostupne aplikacije biranjem dugmeta + na vrhu svakog grupnog ćaskanja.

5. novembar 2018.

Jedan tim za vašu organizaciju

Da li ste malo do srednje preduzeće? Onda imate sreće! Sada organizacije sa manje od 2.500 korisnika mogu da kreiraju timove na nivou organizacije. Neka vaši ljudi sarađuju i rade zajedno u jednom velikom srećnom timu. Radi najbolje prakse i da biste naučili osnove ove funkcije, pogledajte administratora kako da upravljate timovima na nivou organizacije.

28. septembar 2018.

Zamagljena pozadina, fokusirani sastanak

Eliminišite potencijalna ometanja u video-pozivima i zadržite fokus na sebi uz pomoć zamagljene pozadine. Kad ste na sastanku, izaberite stavke Još opcija Dugme „Još opcija“ > Zamagli moju pozadinu. Vi ćete se prikazati čisto i jasno, dok će sve iza vas biti blago prikriveno. Trenutno je dostupno u aplikaciji za stone računare za većinu novijih računara. Da biste saznali da li je to dostupno na vašem uređaju, izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ u sastanku. Ako se opcija Zamagli moju pozadinu pojavi u meniju, onda ste dobro izabrali. Budite u toku sa dostupnošću još uređaja.

Napomena: Moguće da zamagljena pozadina neće sprečiti da osetljive informacije budu vidljive drugim učesnicima sastanka.

21. septembar 2018.

Uvećavanje

Pristupite kontrolama uvećavanja iz podešavanja Teams. Uvećajte, smanjite i pregledajte procenat uvećavanja biranjem vaše slike profila.

Učinite ćaskanje pristupačnijim

Microsoft Teams je uzbuđen da najavi da je Immersive Reader pronašao svoj put do ćaskanja i kanala. Koristite teme stranica i personalizovanu veličinu teksta, stil i razmak između slova za povećanu vidljivost, smanjite vizuelne smetnje uz Line Focus ili pratite uz personalizovani čitač teksta. Da biste pokrenuli Immersive Reader iz bilo kog razgovora ili ćaskanja, izaberite Još opcija Dugme „Još opcija“ > Immersive Reader.

31. avgust 2018.

Novo! Teams na arapskom i hebrejskom

Dodali smo podršku za ova dva jezika, uključujući i novi raspored interfejsa koji se čita zdesna nalevo. Da biste promenili željene postavke jezika, kliknite na svoju sliku profila > Podešavanja > Jezik. Pogledajte!

Kliknite na URL, pridružite se timu

Zahtev za pridruživanje timu je samo na jedan klik od vas uz URL adresu tima koja se može deliti. Za privatne timove, dobićete pristup kada vlasnik tima odobri vaš zahtev. Za javne timove, imate trenutni pristup.

Vlasnici timova – dobijate bolju vidljivost svog tima deljenjem ove jedinstvene URL adrese. Ako je vaš tim privatan, ne zaboravite da proverite karticu Zahtevi na čekanju na stranici za upravljanje timom da biste pratili sve nove zahteve.

21. avgust 2018.

Adobe XD i Teams

Dizajneri, možete da odahnete! Sada ćete moći da delite fino oblikovane veze za Adobe XD prototipe i specifikacije dizajna u usluzi Teams. To je bolje od e-pošte, jer ćete videti sažetak i pregled u vidu sličice pored veze. Dobićete obaveštenja kad autori komentara ostave komentar i brži, integrisani pristup Creative Cloud datotekama u svom Teams radnom prostoru. Dodatne detalje potražite u objavi na blogu.

Spremite se za povratak u školu!

Ocenjivanje rubrika, bolje iskustvo zadataka na mobilnom telefonu, lako ponovno korišćenje zadataka i drugo. Pročitajte o ažuriranjima za Microsoft Teams za obrazovanje u članku Deset novih funkcija za vraćanje u školu uz Microsoft Teams.

Mnoštvo opcija za uvećavanje

Uvećavajte i smanjujte u Teams na isti način kao i na veb pretraživaču. Za Windows, koristite Ctrl+= da biste uvećali, Ctrl+- da biste smanjili. Pregledajte kompletnu listu prečica i tehnika za uvećavanje mišem ovde.

Tiho... Podrška za Windows 10 period bez obaveštenja je ovde

Ako vam je opcija za period bez obaveštenja podešena u Windows 10 (samo RS3 i ranije), Teams će prvo prepoznati ove postavke, a zatim vaše pojedinačne postavke za Teams obaveštenja. Praktično za trenutke kada ne želite nikakva obaveštenja. :-)

31. jul 2018.

Funkcije

Pravite privatne beleške i dobijte celu sliku uz Wiki aplikaciju

Sada možete pristupiti sopstvenoj privatnoj wiki i kanalisati wiki stranice na jednom mestu – novoj Wiki aplikaciji! Pronađite je biranjem Još aplikacija Dugme „Još opcija“ na levoj strani Teams-a, a zatim izaberite Wiki. U aplikaciji, čuvajte sopstvene privatne beleške na kartici Lično, pregledajte sve wiki stranice kojih ste deo na kartici Sve ili se vratite na one koje ste nedavno koristili na kartici Nedavno.

Dodajte informacije na svoj wiki iz bilo kog dela Teams

Brz način da napravite belešku u sopstvenom wiki. U polje za komandu na vrhu Teams, ukucajte /wiki, zatim pritisnite Enter i ukucajte svoju belešku. Ponovo pritisnite Enter kada završite i beleška odlazi pravo na karticu Lično u aplikaciji Wiki.

17. jul 2018.

Funkcije

Što više, to bolje na sastancima

Sada možete imati do 250 učesnika na sastancima! Sva deljenja video i audio sadržaja i ekrana na koja ste navikli na manjim sastancima, primenljiva su takođe i za ove veće sastanke. Baš za kvartalno okupljanje svih.

PowerPoint na sastancima je upravo postao bolji

Deljenje prezentacije dobija posebnu dimenziju uz ova poboljšanja. Kada delite samo PowerPoint datoteku, ona koristi manji propusni opseg od video zapisa – tako da kada imate ograničenja propusnog opsega, ovo je sjajna opcija. Učesnici mogu privatno da se kreću kroz slajdove, da čitaju unapred ili da se vraćaju unazad ukoliko su nešto propustili. Pročitajte više ovde.

Prenesite svoje kontakte iz Skype za posao u Teams

Kada vaša organizacija pređe sa Skype za posao na Teams, vaši kontakti se prebacuju sa vama. Da biste ih pregledali, kada ste na usluzi Teams, kliknite na opciju Ćaskanje sa leve strane, a zatim na Kontakte na vrhu.

Prevedite poruke iz ćaskanja

Svet je naše radno mesto ovde u usluzi Teams, tako da obožavamo ovu funkciju. Na vrhu poruke, izaberite Još opcija Dugme „Još opcija“ > Prevedi da biste odmah dobili prevod poruke na jezik koji ste podesili za Teams! Veoma kul.

(Ako ne vidite ovu opciju, obratite se svom administratoru. Postoji mogućnost da oni moraju da je uključe.)

Slanje isečaka koda u poruci

Sada možete da kreirate i delite isečke oda u poruci ćaskanja ili kanala. Dobijate isticanje sintakse, automatsko uvlačenje pasusa i kontrolu prelamanja teksta, sve na jeziku programiranja po vašem izboru! Da biste isprobali, pogledajte ispod polja za sastavljanje, zatim izaberite Format Dugme „Razvij“ > Isečak koda </>.

12. jul 2018.

Funkcije

Besplatan Teams je tu!

Od danas, besplatan Teams je dostupan širom sveta na 40 jezika. Bez obzira da li radite honorarno, da li ste vlasnik malog preduzeća ili deo tima unutar velike organizacije, danas možete početi da koristite teams. Pročitajte više u objavi na blogu, a za detaljne smernice pogledajte Dobrodošli na besplatan Teams. Vidimo se na besplatnom Teams!

11. jul 2018.

Funkcije

Pridružite se timu uz kod

Šaljite ljudima kôd za pridruživanje vašem timu – neće biti potrebno da odobrite svaki zahtev! (Samo za vlasnike timova.) Pored naziva tima, kliknite na Još opcija Dugme „Još opcija“ > Upravljanje timom. Izaberite karticu Podešavanja > Kôd tima > Generiši. Recite ljudima da kliknu na opciju Pridruži se ili kreiraj tim na dnu njihove liste timova, a zatim da unesu kôd u polje Pridruži se timu uz kod na vrhu. Ovo je primenljivo na javne i privatne timove.

Primite važna obaveštenja dok ste u režimu „Ne uznemiravaj“

Čak i kada je potrebno da postavite svoj status na „Ne uznemiravaj“, i dalje postoje neki pozivi i 1:1 ćaskanja koje ne želite da propustite. Sada možete dati prioritet određenim ljudima ili brojevima, od šefova do najboljih prijatelja. To znači da ćete dobiti obaveštenja o pozivima i 1:1 ćaskanjima od ovih ljudi dok je vaš status „Ne uznemiravaj“. Da biste podesili, kliknite na svoju sliku profila > Podešavanja > Privatnost i sledite upite.

Lakše ažuriranje za Mac računare

Kada pređete na ovu novu vrstu instaliranja za Teams na svom Mac računaru, neće biti potrebno da unosite akreditive administratora svaki put kada preuzmete najnovija i najbolja ažuriranja za Teams. (Nova instalacija koristi PKG datoteku i menja raniji DMG format instalacije.) Takođe, administratori mogu da pređu na PKG za bolje rukovanje uslugom Teams na Mac računaru u kontrolisanoj primeni. Pronađite uputstva za korišćenje PKG instalacije ovde.

26. jun 2018.

Funkcije

Arhivirajte svoj tim za buduće korišćenje

Potrebno je da sačuvate tim? Ako imate neaktivan tim, ali želite da ga sačuvate kao referencu ili da biste ga ponovo aktivirali u budućnosti, isprobajte novu arhivu i vratite funkciju. Razgovori i datoteke u timu postaju samo za čitanje kada ih arhivirate. I dalje ćete moći da ih pretražujete kada vam je potrebno – čak možete da ih sačuvate kao omiljene. Samo vlasnici timova mogu da arhiviraju i vraćaju timove.

Saznajte kako da Arhvirate ili vratite tim.

20.novembar, 2019 

 • Klasifikuj i zaštiti podatke dodeljujući oznake osećajnosti timovima

 • E911 je dostupan za pozivanje planova, direktnog usmeravanja i bezbednosnih stolova

 • Razgovore o sastancima se podrazumevano privremeno sprečavaju dok ne učestvujete u njima

 • Odaberite šta učesnici mogu da rade na sastanku tako što će im dodeliti uloge

8. oktobar 2019

 • Zakačite omiljene kanale

 • Pogledajte zakačene kanale i nedavne razgovore na jednoj listi. Omogućite ovo u okviru postavke > Messaging.

 • Podrška za govornu poštu

 • Dodavanje kartica u 1:1 i grupno жaskanje

30. septembar, 2019

 • Citiram i odgovorite na određenu poruku u ćaskanju.

 • Prebacivanje između naloga više timova.

 • Blokiraj neželjene pozivaoce.

 • Isključite sva obaveštenja o dolaznim pozivima.

 • Edukacija: podrška za preciznije zadatke.

29. jul 2019.

 • Reagujte na poruke pomoću emocija da biste izrazili ljubav, iznenađenje i još mnogo toga.

 • Poboljšano iskustvo pretraživanja prikazuje sve vrste rezultata u jednom prikazu.

 • Pogledajte objave u okviru kanala.

 • Odaberite da li bi Vaš privatni tim trebalo da bude uočljiv u rezultatima pretrage.

 • Poboljšanja @mention predloga.

 • Pristupačnost: rezultati rada i rotora iskustva

15. jun 2019.

 • Odaberite zvuk upozorenja za Vaša Teams obaveštenja. Samo dodirnite  Dugme „Još“  u gornjem levom uglu aplikacije, >  Dugme „Postavke“ Postavke, a zatim  Dugme „Aktivnost“ Obaveštenja i odaberite zvuk.

 • Proširenja za razmenu poruka sada su na mobilnom telefonu.

 • Koristite VoiceOver rotor za pristupanje vezama i pominjanja u porukama.

 • Potpuno isključite zvučnike tokom sastanka ili poziva.

 • Pošaljite poruku sa prilogom pre nego što bude u potpunosti otpremljena.

16. maj 2019.

 • Delite ekran tokom sastanka bez otvaranja postavki (samo za iOS 12).

 • Pronađite i dodajte obližnju sobu kad ste na sastanku. Samo dodirnite Dugme „Dodavanje osoba u tim“ > Dodavanje sobe, a zatim odaberite željenu sobu.

 • Dodavanje sastanaka kanala u kalendar.

 • Uklanjanje učesnika iz ćaskanja.

16. april 2019.

 • Imamo sjajnu novu ikonu aplikacije.

 • Možete da koristite Microsoft Whiteboard na mobilnom uređaju tokom sastanaka u usluzi Teams.

 • Poruke u trendu se sada pojavljuju u feed-u o aktivnostima.

 • Predstavljamo vam „Pohvale“, novi način za podsticanje drugih na poslu. Slanjem pohvala u razgovoru ili kanalu pokazujete svoju zahvalnost kolegama. Da biste pronašli Pohvale, dodirnite ikonu Više opcija Dugme „Još opcija“ ispod oblasti u kojoj kucate poruke.

 • Dodali smo podršku za nove jezike: Hindi, filipinski, bengalski i Telugu

13. mart 2019.

 • Tamna tema je stigla! Tema ima moderan i lep izgled a pri tome može i da poboljša životni vek baterije vašeg uređaja. Idite na opšte postavke da biste je uključili.  

  Teams iOS Dark Mode

 • Usluga Teams sada nudi mogućnost slanja audio poruka u okviru razgovora. Dodirnite i držite dugme „mikrofon“ da biste započeli snimanje. Možete da pregledate audio klipove pre nego što ih podelite sa drugim osobama. 

  Teams audio poruka - gif

 • Poboljšana podrška za iPhone XS Max i XR uređaje.

 • Podesite željene postavke za audio, video ili telefon pre nego što se pridružite sastanku.

 • Sada možete pristupiti svim karticama sa kanalima sa mobilnih uređaja.

 • Dodavanje beleške kada odgovorite na poziv za sastanak

15. januar 2019.

 • Sada možete da pokrećete i zaustavljate snimke sastanaka pomoću aplikacije za mobilne uređaje.

 • Parkiranje poziva vam omogućava da stavite poziv na čekanje i nastavite ga na drugom uređaju (zahteva licencu za telefonsku centralu).

 • Upućujte pozive u ime nadređenog (zahteva licencu za telefonsku centralu).

 • Zakazujte sastanke na kanalu pomoću aplikacije za mobilne uređaje.

 • Pridružite se timu uz kôd.

20. novembar, 2018.

 • Pretražujte datoteke na svim kanalima.

 • Pridružite se timu posredstvom veze.

 • Učestvujte u Yammer diskusijama tokom događaja uživo.

8. oktobar 2018.

 • Isključite prosleđena obaveštenja na određeno vreme.

 • Reprodukujte snimke sastanaka u aplikaciji.

 • Zakažite lične događaje.

 • Vidite ko priča na spisku poziva.

 • Pregledajte svoj organizacioni grafikon.

 • Usluga Teams je sada dostupna na srpskom na latinici i na letonskom.

14. septembar 2018.

 • Izrežite i obeležite slike pre slanja.

 • Počnite nov 1:1 ili grupni poziv sa kartice „Pozivi“.

 • Konsultujte se sa primaocem pre nego što prebacite poziv.

 • Napustite ili privremeno isključite ćaskanje na sastanku pomoću nove stranice sa detaljima sastanka.

 • Učestvujte u pitanjima i odgovorima tokom događaja uživo.

 • Podrška za sveobuhvatnije preglede veza.

13. avgust 2018.

 • Pretražujte, tražite i pridružite se timovima.

 • Gledajte emitovanje događaja uživo putem Microsoft Stream.

 • Sarađujte na beloj tabli sa učesnicima na sastanku.

 • Pregledajte beleške o sastanku za sastanke na kanalima.

11. jul 2018.

 • Aplikacija za mobilne uređaje vam sada omogućava da kopirate e-adresu za prosleđivanje e-poruka direktno na kanale.

 • Učestvujte u događaju uživo sa svog mobilnog uređaja.

 • Podelite PowerPoint datoteku tokom poziva ili sastanka.

 • Delite video snimke iz galerije fotografija na svom uređaju u porukama u ćaskanju ili na kanalu.

 • Pregledajte beleške o sastanku na svom mobilnom uređaju.

 • Red za čekanje poziva i automatska podrška učesnika.

 • Eskalacija od poziva 1:1 do grupnog poziva uz Teams i PSTN učesnike (zahteva licencu za telefonski sistem).

 • Prosledite dolazne pozive na grupni poziv.

 • Trenutno prebacite poziv ili preko ćaskanja prvo konsultujte sa primaocem.

19. jun 2018.

 • Delite fotografije dok ste na pozivu ili sastanku.

 • Delite video snimke dok ste na pozivu ili sastanku.

 • Delite ekrani dok ste na pozivu ili sastanku.

 • Koristite prateći režim za deljenje dodatnog sadržaja sa telefona na sastanku.

Imate povratnu informaciju? Napišite nam! Možete pristupiti stranici za povratne informacije tako što ćete protresti telefon (da, zaista ga protresite). Odavde, možete prijaviti problem, zatražiti funkciju, poslati povratnu informaciju i priložiti snimke ekrana! Ili, u desktop ili veb aplikaciji, kliknite na Pomoć Dugme „Pomoć“ u dnu usluge Teams, a zatim izaberite opciju Podeli ideju ili Prijavi problem.

20.novembar, 2019

 • Klasifikuj i pomaže u zaštiti podataka dodeljujući oznake osetljivosti timovima

 • Razgovore o sastancima se podrazumevano privremeno sprečavaju dok ne učestvujete u njima

 • Odaberite šta učesnici mogu da rade na sastanku tako što će im dodeliti uloge

8. oktobar 2019

 • Citiram i odgovorite na određenu poruku u ćaskanju

 • Prosleđivanje poruka u razgovore ili kanale

 • Prebacivanje između naloga više timova

 • Blokiraj neželjene pozivaoce

 • Isključivanje svih obaveštenja o dolaznim pozivima

 • Obrazovanje: podrška za dodeljivanja zadataka

29. jul 2019.

 • Reagujte na poruke pomoću emocija da biste izrazili ljubav, iznenađenje i još mnogo toga.

 • Poboljšano iskustvo pretraživanja prikazuje sve vrste rezultata u jednom prikazu.

 • Pogledajte objave u okviru kanala.

 • Odaberite da li bi Vaš privatni tim trebalo da bude uočljiv u rezultatima pretrage.

 • Poboljšanja @mention predloga.

15. jun 2019.

 • Proširenja za razmenu poruka sada su na mobilnom telefonu.

 • Pošaljite poruku sa prilogom pre nego što bude u potpunosti otpremljena.

16. maj 2019.

 • Pronađite i dodajte obližnju sobu kad ste na sastanku. Samo dodirnite Dugme „Dodavanje osoba u tim“ > Dodavanje sobe, a zatim odaberite željenu sobu.

 • Dodavanje sastanaka kanala u kalendar.

 • Uklanjanje učesnika iz ćaskanja.

16. april 2019.

 • Imamo sjajnu novu ikonu aplikacije.

 • Možete da koristite Microsoft Whiteboard na mobilnom uređaju tokom sastanaka u usluzi Teams.

 • Poruke u trendu se sada pojavljuju u feed-u o aktivnostima.

 • Predstavljamo vam „Pohvale“, novi način za podsticanje drugih na poslu. Slanjem pohvala u razgovoru ili kanalu pokazujete svoju zahvalnost kolegama. Da biste pronašli Pohvale, dodirnite ikonu Više opcija Dugme „Još opcija“ ispod oblasti u kojoj kucate poruke.

 • Dodali smo podršku za nove jezike: Hindi, filipinski, bengalski i Telugu

13. mart 2019.

 • Tamna tema je stigla! Tema ima moderan i lep izgled a pri tome može i da poboljša životni vek baterije vašeg uređaja. Idite na opšte postavke da biste je uključili.

  Teams Android Teams tamni režim

 • Usluga Teams sada nudi mogućnost slanja audio poruka u okviru razgovora. Dodirnite i držite dugme „mikrofon“ da biste započeli snimanje. Možete da pregledate audio klipove pre nego što ih podelite sa drugim osobama.

  Teams audio poruka - gif

 • Poboljšan doživljaj prikazivanja PDF-ova.

 • Poboljšan doživljaj prilikom otpremanja datoteka.

 • Sada možete pristupiti svim karticama sa kanalima sa mobilnih uređaja.

 • Podesite željene postavke za audio, video ili telefon pre nego što se pridružite sastanku.

 • Dodavanje beleške kada odgovorite na poziv za sastanak

15. januar 2019.

 • Podelite poruku kanala tako što ćete kopirati i poslati vezu.

 • Sada možete da pokrećete i zaustavljate snimke sastanaka pomoću aplikacije za mobilne uređaje.

 • Parkiranje poziva vam omogućava da stavite poziv na čekanje i nastavite ga na drugom uređaju (zahteva licencu za telefonsku centralu).

 • Upućujte pozive u ime nadređenog (zahteva licencu za telefonsku centralu).

 • Zakazujte sastanke na kanalu pomoću aplikacije za mobilne uređaje.

 • Pridružite se timu uz kôd.

20. novembar, 2018.

 • Pretražujte datoteke na svim kanalima.

 • Pridružite se timu posredstvom veze.

 • Izrežite i obeležite slike pre slanja.

8. oktobar 2018.

 • Isključite prosleđena obaveštenja na određeno vreme.

 • Učestvujte u Yammer diskusijama tokom događaja uživo.

 • Reprodukujte snimke sastanaka u aplikaciji.

 • Zakažite lične događaje.

 • Vidite ko priča na spisku poziva.

 • Pregledajte svoj organizacioni grafikon.

 • Usluga Teams je sada dostupna na srpskom na latinici i na letonskom.

14. septembar 2018.

 • Pregledajte više vrsta datoteka.

 • Počnite nov 1:1 ili grupni poziv sa kartice „Pozivi“.

 • Konsultujte se sa primaocem pre nego što prebacite poziv.

 • Napustite ili privremeno isključite ćaskanje na sastanku pomoću nove stranice sa detaljima sastanka.

 • Učestvujte u pitanjima i odgovorima tokom događaja uživo.

13. avgust 2018.

 • Pretražujte, tražite i pridružite se timovima.

 • Gledajte emitovanje događaja uživo putem Microsoft Stream.

 • Sarađujte na beloj tabli sa učesnicima na sastanku.

 • Pregledajte beleške o sastanku za sastanke na kanalima.

11. jul 2018.

 • Sada možete da kreirate sastanke na aplikaciji za mobilne uređaje.

 • Učestvujte u događaju uživo sa svog mobilnog uređaja.

 • Podelite PowerPoint datoteku tokom poziva ili sastanka.

 • Delite video snimke iz galerije fotografija na svom uređaju u porukama u ćaskanju ili na kanalu.

 • Pregledajte beleške o sastanku na svom mobilnom uređaju.

 • Red za čekanje poziva i automatska podrška učesnika.

 • Eskalacija od poziva 1:1 do grupnog poziva uz Teams i PSTN učesnike (zahteva licencu za telefonski sistem).

 • Prosledite dolazne pozive na grupni poziv.

 • Trenutno prebacite poziv ili preko ćaskanja prvo konsultujte sa primaocem.

19. jun 2018.

 • Delite video snimke dok ste na pozivu ili sastanku.

 • Koristite prateći režim za deljenje dodatnog sadržaja sa telefona na sastanku.

Imate povratnu informaciju? Napišite nam! Možete pristupiti stranici za povratne informacije tako što ćete protresti telefon (da, zaista ga protresite). Odavde, možete prijaviti problem, zatražiti funkciju, poslati povratnu informaciju i priložiti snimke ekrana! Ili, u desktop ili veb aplikaciji, kliknite na Pomoć Dugme „Pomoć“ u dnu usluge Teams, a zatim izaberite opciju Podeli ideju ili Prijavi problem.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×