Šta je novo u programu Skype za posao?

Šta je novo u programu Skype za posao?

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Radimo uvek da biste poboljšali Skype za posao i su da vam o najnovijim funkcijama koje su dostupne odmah.

Skype za posao u operativnom sistemu Windows


8 novembar 2016

Novi izgled za korisnički interfejs

Skype za posao korisničkog Interfejsa postaje vizuelne doterati. Ispravke uključuju poboljšane tastaturu za navigaciju, kompatibilnost čitač ekrana, promena boje i ikone koje obezbeđuju veći kontrast teksta u pozadini i druge vizuelne poboljšanja dizajnirani da pomognu povećavaju iskustvo za sve korisnike.

Primer vizuelne nove ispravke

Saznajte više


15 avgust 2016

Video zapise ekrana za deljenje na sastancima

Iskustvo sa pouzdana, brže i efikasnije deljenje ekrana iskustvo u sastanke i konferencijske pozive. Ova funkcija je ranije bila dostupna samo u peer-to-peer video zapise deljenje ekrana.

Napomena: Ova funkcija zahteva novu verziju Skype za posao Server 2016 kumulativnu Update (samo za Office 365). Pročitajte više o zahteva verzije.

Više informacija potražite u članku zasnovane na snimak ekrana deljenja za Skype za posao Server 2015.


1 jul 2016

Van mreže trenutnih poruka

Ne pričekati dok je osoba na mreži pre slanja poruke u Skype za posao. Više ne ćete primiti te "ne može biti isporučena ovu poruku" obaveštenja kada šaljete poruku nekome ko je van mreže.

Pokaži mi kako

Prilozi učitaju sastanaka

Dobili brz početak sastanaka tako što ćete preloading priloge Kada podešavate sastanak na mreži u programu Outlook tako da možete da počnete kao učesnici pridruživanje.

Pokaži mi kako

Pokretanje Skype za posao iz usluge Office 365

Sada možete za pokretanje i izvršavanje zadataka nekih osnovnih Skype za posao direktno iz na traci za navigaciju u programu Outlook na Vebu za preduzeća (Outlook Web App) u sistemu Office 365.

Pokretanje Skype za posao na traci za navigaciju

Pokaži mi kako


9 februara 2016

Toku poziva na odziv da se prebacite zvuk tek povezani uređaj bez držite

Bićete upitani da prebacite zvuk za tekući poziv ili sastanka tek povezani uređaj, bez tekuće poziv čekanje.


1 decembar 2015.

Crne Skype za posao

Različite investicije za inženjering rezultat manja, spretnije Skype za posao 16 klijenta. Ne samo je potrebno manje prostora, ali takođe zahteva manje memorije od verzije 15, kreiraju se brže performanse za sve korisnike.

Koautorstvo u Skype za posao sastanka

Ako pišete dokumenta ili kreiranje unakrsne tabele ili PowerPoint prezentacije i moram da sarađujete sa drugima, možete da koristite Office 365 i Skype za posao koautor i Uredi tokom sastanka ili trenutnih poruka (IM) razgovoru. Svako ko učestvuje u koautorstva sesiju vidi se promene u dokumentu u realnom vremenu.

Pokaži mi kako

Spisak pametno kontakata

Prvi put koristite Skype za posao, videćete spisak kontakata je već uključuje menadžera i osobe iz vašeg tima, da sve označene za status se ažurira. To je zato što Skype za posao proverava globalnog adresara preduzeća i bira te osobe koje dele istu menadžera. Naravno, možete da izvršite promene na ovu listu tako što ćete dodati i Uklanjanje kontakata, Kreiranje grupa i sortiranje kontakata u grupe koje ima smisla.

Ne želite da vidite ažuriranja statusa sa svog tima? Možete da untag kontakt.

Ova funkcija je uključena po podrazumevanoj vrednosti za korisnike sistema Office 365. Lokalna klijenti će imati funkciju podrazumevano uključeno, ali administratori možete omogućiti kroz neku postavku za unutrašnje.

Pametno kontakata liste su dostupne za Skype za posao 15 i Skype za posao 16 klijentima.

Reci mi kako da dodate kontakte

Reci mi kako da untag kontakata

Kontekstualne saveti

Kontekstualne saveti su korisne predloge koji pokušavate da isprobate Skype za posao funkcije koje se možda ne koristi pre. Saveti su važne za aktuelnim zadatkom. Na primer, kada tražite kontakt, možda ćete videti saveta ovako:

Savet da se pojavljuje kada unesete fazu ime u polje za pretragu

Kliknite na X na vrhu savet da biste ga odbacili. Kada odbacili, savet se neće prikazati ponovo.

Ova funkcija je dostupna samo u Skype za posao 16.

Deljenje ekrana video zapise Peer-to-peer

Vi i vaše kolege će uživati poboljšano iskustvo zahvalnosti za video zapise deljenje ekrana (VbSS) tehnologiju u Skype za posaodeljenje ekrana. Dok nećete videti sve promene u načinu na ekranu izlaganja sadržaj tokom u peer-to-peer poziva ili razgovara, primetićete da vremenu povezivanja drastično smanjena i ekrana prezentacija je uvek sinhronizaciju između izlagača i prikazivač.

VbSS se koristi samo kada obe strane u razgovoru koristite Skype za posao 16. Za više informacija, uključujući zahteva za propusni opseg mreže, pogledajte članak Deljenje video zapisa na osnovu ekrana – za Skype za posao Server 2015.

Moderna potvrda identiteta

Moderna potvrde identiteta koristi od na Active Directory potvrde identiteta biblioteke (ADAL) da biste omogućili razne prijavljivanje scenariji za korisnike sistema Office 365 i Skype za posao. Ova slučaja uključite višestruke potvrde identiteta, bezbednost potvrde naznake jezik (SAML) – na osnovu identiteta dobavljač prijavljivanje, i pametne kartice i potvrdu identiteta zasnovanu na certifikat.

Administratori mogu da biste saznali više o ADAL tako što ćete posetiti MSDN.

Podrška za Office 365 grupama

Znate da možete da dodate pojedinačne kontakte na spisak kontakata, ali ako vaša organizacija koristi Office 365 grupama, sada možete da dodate one na listu i. Proces je isti, samo potražite ime grupe, kliknite desnim tasterom miša na ime kada ga vidite u listi, a zatim kliknite na dugme Dodaj na spisak kontakata.

Funkcija više nije dostupno u Skype za posao 16

Lync iskustvo    podržano je samo u verziji 15. U verziji 16, svi korisnici će imati Skype za posao iskustvo samo.

Kontrole daljinskog poziva    je funkcija u prethodnim verzijama Lync i Skype za posao, koji je omogućen korisnicima da biste kontrolisali telefonima privatne granu exchange (PBX) sa svojim Lync i Skype za posao klijentima.

Napomena: Microsoft radi sa izbor partnera da biste se uverili telefonima IP i druge proizvode rad bez teškoća da obezbedi enterprise ocenu komunikacije rešenja za naših klijenata. Pogledajte Skype za Business Solutions Veb lokaciju da biste saznali više o partnerstvo.

Skype za posao za Mac

Ispravke su dostupne iz Microsoft automatsko ažuriranje (MAU). Da biste koristili MAU, pokrenite Skype za posao za Mac, a zatim odaberite pomoć > Proveri da li postoje ispravke. Ako još niste instalirali Skype za posao za Mac, možete da uradite to sa Lokacije Microsoft Download Center.

Decembar 2016 izdanje

Datum izdavanja: 12 decembar 2016

Funkcija dodali

 • Video zapise ekrana deljenja (VBSS) prikaz je dostupan za Office 365. VBSS je tehnologija koja omogućava efikasniji način deljenja sadržaja na mreži u poređenju sa RDP. Više informacija.

 • Jedan prozor režim za Lync Server 2013 korisnike. Skype za posao za Mac već nudi sjajno iskustvo za upravljanje više razgovora u jednom prozoru. Sada je to iskustvo proširene Mac klijentima koji se povezuju sa Lync Server 2013, koji nije podržana pre 16.2. Pored toga, ako je istorija razgovora na strani servera je prethodno onemogućen, jedan prozor nije bila dostupna ili. Ovo je sada adresiran osim ako vaša organizacija izričito onemogućio EnableAutoIMArchive. Takođe, poruka može biti automatski prihvaćen ako Mac klijenta je aktivna i trenutnim porukama može biti prikazano kao propuštene poruke.

  Jedan prozor:

  • Ne zavisi od SSCH. Samo zavisiće EnableIMAutoArchiving.

  • Kada je EnableIMAutoArchiving omogućeno ili nije podešeno.

  • Isključivanje kada EnableIMAutoArchiving je onemogućen.

  Automatsko prihvatanje:

  • Skype za posao za Mac će uvek automatski prihvatili trenutne Poruke ako je najaktivnije krajnje tačke.

  • Ako je omogućeno SSCH, ona će prihvata server. Razgovor će zadržava u usluzi Exchange i prikaza na listi razgovora.

  • Ako SSCH je onemogućena ili nije podešeno (primer u programu Lync 2013), klijent će prihvatite trenutne Poruke i prikazati u prozoru razgovora, ali će ne sačuvajte ga u fascikli "Istorija razgovora" u sistemu Exchange.

   • Ako EnableIMAutoArchiving je omogućeno ili nije podešeno:

    • Skype za posao za Mac će se prikazati razgovori lokalno i on će ne lutaju.

    • Kada korisnik zatvara se prozor za razgovor ili se ponovo pokreće klijenta, razgovor ponovo će se pojaviti na listi razgovora.

    • Ako korisnik ima čiste instalacije Skype za posao za Mac ili evidencija na sa drugog računara, biće bez istorije prethodnog razgovora.

   • Ako je onemogućena EnableIMAutoArchiving:

    • Kada korisnik zatvara se prozor za razgovor ili se ponovo pokreće klijenta, razgovora neće biti trajne ili pojavi na listi razgovora.

 • U audio pozive, sada možete da dodate deljenje radne površine.

Napomena: Jedan prozor režim već je dostupan za Office 365 i Skype za posao Server 2015 korisnicima. Međutim, ako smernice EnableIMAutoArchiving je onemogućio administrator, jedan prozor režim neće biti dostupna.

Poboljšanja

 • Promenili podrazumevani tip obaveštenje da Banera. Korisnici mogu da promene njihove postavke u centru za obaveštenja (Skype za posao > željene opcije > obaveštenja).

 • Korisničko iskustvo tokom sastanaka ili pozive.

 • Upravljanje grupe

 • Klijent stabilnosti i druge popravke grešaka.

Poznati problemi

Novi problemi

Problem

Komentar

Ograničenje pretrage kontakata

Postoji poznati ograničenje sa Mac pretrage gde će ne prikazuj spoljnim kontaktima i Skype kontaktima potrošača; To može da prikazuje samo kontakte u lokalnom uslugom Active Directory.

Radnu površinu prikaz u Skype za posao na klijenta za Windows

Dok ste u pozivu, na radnoj površini prikazivanje trenutno nije podržan iz Skype za posao 2016 na Windows lokalne korisnike.

Zaobilaženje problema: Korisnici mogu da se pridruže konferencijski poziv ili korišćenju "Sastani se odmah".

Važno: Skype za posao za Mac klijenta je kompatibilan sa Office 365, Skype za posao Server 2015 i Lync Server 2013. Klijenti koji koriste Lync Server 2010 trebalo bi da nastavite da koristite Lync za Mac 2011 kao njihov klijenta za Mac.

Kompletnu listu poznatih problema

U članku poznati problemi - Skype za posao na Mac računaru.


Izdanje za novembar 2016.

Datum izdavanja: 22 novembar 2016

Funkcija dodali

Upravljanje grupama kontakta.

 • Skype za posao Na mreži i Skype za posao Server 2015 korisnicima mogu Dodavanje i uklanjanje grupe kontakata i poslovne grupe za distribuciju u spisak kontakata.

Obeležavanje kontakata za status promeni obaveštenja

 • Skype za posao Na mreži, Skype za posao Server 2015 i Lync Server 2013 korisnicima mogu obeležavanje kontakta tako da su obavestili bilo kom trenutku status kontakta se menja u na mreži.

Poboljšanja

Razmena poruka

 • Poboljšane pošiljaoca iskustvo u slučaju kada je primalac ne može da odgovori na dolazne poruke.

 • Fiksna ćaskanje obaveštenje probleme – u nekim slučajevima, obaveštenja o novoj ćaskanje nisu obeleženi jer klijenta pretpostavlja da ih korisnik već pročitali.

Sastanci

 • Brojne popravke i poboljšanja pouzdanosti tako da dobijete više stabilan iskustvo sastanka.

Opšte postavke

 • Kalendar sinhronizaciju problemi fiksne tako da na početak sastanke može preuzeti ispravno.

 • Prijavljivanje u popravke grešaka – neke tipove naloga nisu mogli da se prijavite.

Poznati problemi

Novi problemi

Problem

Komentar

Na karticama jednom/prozor iskustvo nije dostupno

Podrazumevano, ako topologija ispunjava sledeće zahteve, svi razgovori će biti prikazani u prozoru sa karticama jednom /. Međutim, postoje slučajeva kada klijenta ne može da otkrije ako istoriju razgovora na strani servera je omogućen i on će ne podrazumevane u jednom prozoru prikaz. Ovo možete ispraviti tako što ćete ažurirati postavke u okviru željene postavke.

Zahtevi za utisak pri radu sa jednim/karticama prozora:

 • Skype za posao Na mreži ili Skype za posao Server 2015.

 • Istorija razgovora serveru omogućena.

Rešavanje problema ako jednom prozoru režim nije dostupan, proverite sledeće:

 • Željene opcije > Opšte > Prikaži razgovor u zasebnom windows nije izabrano.

E-911 sa ADFS nije podržano

Ovo je poznat problem i će biti rešen u buduća ispravka Skype za posao Server 2015.

Meni da biste dodali/Preimenuj/Izbriši grupu kontakata su onemogućeni odmah nakon što dodate novu grupu

Zaobilaženje problema: Izaberite sve kontakte ili grupe, a u meniju će se ponovo omogućeno.

Razvijanje/skupljanje grupe ševron ikona nije sinhronizovan sa spiska kontakata nakon umanjivanje/uvećavanje Skype za posao

Zaobilaženje problema: Kliknite na na ševron da biste ispravili ikone.

Dodavanje grupu za distribuciju koja ima više od 100 kontakti će dovesti samo 100 kontaktima

Zaobilaženje problema: Da biste prikazali listu punu članova grupe za distribuciju, koristite Outlook da biste razvili grupu.

Kompletnu listu poznatih problema

U članku poznati problemi - Skype za posao na Mac računaru.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×