Šta je novo u programu Microsoft To-Do

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Verzija 1.39

U verziji 1.39 Microsoft To-Do dobiće novog izgleda na vebu. Sa naše jednostavne novog dizajna možete da se koncentrišete ostane organizovan. Uspeli lakše vizuelno organizovanja listi po boji i praćenje zadataka za tren oka naše ažurirani ikonama.

Snimak ekrana My Day u novu Veb aplikaciju


Klijenti koji koriste Microsoft To-Do u paru sa drugim M365 Veb aplikacijama će takođe cene više objedinjeno utisak pri dizajniranju svim aplikacijama.

Verzija 1.32

Sad kad smo objavili korake, mi smo da delite svoje sledeći korak sa vama: lista za deljenje u Microsoft To-Do. Ste dizajnirali smo deljenje u Microsoft To-Do da budu prilagodljivi i lagan, tako da aplikacije mogu raditi onako kako to radite. Sa naše vezu za deljenje, možemo olakšavaju koordinacije i saradnja u malim timovima i jedan. Samo generisanje vezu i deljenje sa tim, porodicom i prijateljima putem e-pošte, SMS ili aplikacija po vašem izboru. Kada ste postigli projektu zajedno, koje slobodno da prestanete da delite i isključite deljenje vezu, koja ostaje u kontroli liste. 

 


Kopiraj vezu za deljenje liste

Ova ispravka će početi da snima da Microsoft To-Do za iOS i Android, Windows 10 i Veb početkom juna. Možemo da će većina zaduženja korisnici imati ovu ispravku u svoje aplikacije do sredine juna.


Verziju 1.28

Uz izdanje Microsoft To-Do verzije 1.28 nam goste korake. Slično pomisao podzadataka, korake dozvoli sve zaduženje podeliti manja, više korisnih tekstova.

Da biste pomogli klijentima da budu još produktivni, svaki zaduženja će prikazivati samo koliko koraka sadrži i koliko ti koraci su dovršeni do sada. Korake i održavanje njihove dovršenja država čak i zaduženja pripadaju je označen kao dovršen ili nepotpuna.

Animirana GIF datoteka koja prikazuje zaduženje izabran da biste otvorili prikaz detalja, korak dovrši i koraka prilikom dodavanja

Ova ispravka će početi da snima da Microsoft To-Do za iOS, Android, Windows 10 i Veb od 5 April. Nismo predviđaju većina korisnika zaduženja imati ovu ispravku u svoje aplikacije tako što ćete mid April.

Prvi koraci uz Microsoft To-Do

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×