Šta je novo u pretrage u sistemu Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U sistemu SharePoint Online na lokaciji office.com, pretraga je ličnei rezultati pretrage će biti lakše istraživanje. Drugi korisnik će videti različite rezultate od vas, čak i kada tražite termin iste reči.

Videćete samo rezultate koje već imate pristup , a drugi korisnici mogu da pronađem privatnih dokumenata.

Čak i pre nego što počnete da kucate, videćete rezultate zasnovane na prethodni aktivnosti u Office 365. Rezultati ažuriranje kad počnete da kucate.

Snimak okvira za pretragu

Ako rezultati nisu šta tražite, kliknite na vezu da biste videli još rezultata ili pritisnite taster Enter da biste otvorili stranicu rezultata pretrage i vidite i istražili sve rezultate. Evo primera rezultata pretrage sa SharePoint lokacije:

Snimak ekrana stranice sa rezultatima pretrage

Istraživanje rezultata pretrage da biste videli više detalja o osobama i datotekama pronađete ili suzite obim pretrage da biste dobili druge rezultate. Napredni savet da biste brzo videli više ili manje, detalji rezultata – možete da zapravo kliknite bilo gde u prazan prostor rezultata.

Možete da odete do lokacije koje želite da istražite dodatno i, ako ste pretražuje u sistemu SharePoint Online, možete da promenite odakle dolaze rezultati. Na primer, ako pretražuje sa lokacije, ali zaista trebalo da biste pretražili sve sistema SharePoint, koje ste samo jedan klik. Ili, ako na lokaciji možete pretraživati iz je povezan sa druge lokacije, ali želite da pretražite sve povezane lokacije.

Snimak ekrana koji prikazuje odakle dolaze rezultati i alternativni mesta za pretragu

Kada zatvorite stranice sa rezultatima pretrage, vratite na stranicu tamo gde ste počeli pretrage.

Takođe pogledajte

Utisak pri radu sa pretrage se razlikuje od onoga što vi opisujete

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×