Štampanje vodenih žigova u programu Publisher

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Vodeni žigovi se pojavljuju u dokumentu kada ga odštampate. Ako se ne pojave na otiscima, možda je potrebno da pojačate boju ili gustinu vodenih žigova. Pre štampanja uradite sledeće:

  1. Na kartici Dizajn stranice izaberite stavku Master stranice, izaberite master stranicu koja sadrži vodeni žig i zatim kliknite na dugme Uredi master stranice.

    Snimak ekrana padajućeg menija „Uređivanje mastera stranica“ u programu Publisher.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na tekst ili sliku vodenog žiga i kliknite na dugme Oblikovanje slike da biste povećali prozirnost, svetlinu, kontrast i boju slike.

  3. Izaberite stavku Datoteka, a zatim kliknite na dugme Odštampaj.

    Snimak ekrana opcija „Štampanje“ u programu Publisher.

Informacije o vodenim žigovima sa tekstom potražite u članku Dodavanje vodenog žiga sa tekstom ili Uklanjanje vodenog žiga.

Informacije o dodavanju vodenih žigova kao što su simboli autorskih prava slike potražite u članku Dodavanje vodenog žiga na fotografiju ili sliku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×