Štampanje vodenih žigova u programu Publisher

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Vodeni žigovi se pojavljuju u dokumentu kada ga odštampate. Ako se ne pojave na otiscima, možda je potrebno da pojačate boju ili gustinu vodenih žigova. Pre štampanja uradite sledeće:

  1. Na kartici Dizajn stranice izaberite stavku Master stranice, izaberite master stranicu koja sadrži vodeni žig i zatim kliknite na dugme Uredi master stranice.

    Snimak ekrana padajućeg menija „Uređivanje mastera stranice“ u programu Publisher.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na tekst ili sliku vodenog žiga i kliknite na dugme Oblikovanje slike da biste povećali prozirnost, svetlinu, kontrast i boju slike.

  3. Izaberite stavku Datoteka, a zatim kliknite na dugme Odštampaj.

    Snimak ekrana opcija „Štampanje“ u programu Publisher.

Informacije o vodenim žigovima sa tekstom potražite u članku Dodavanje vodenog žiga sa tekstom ili Uklanjanje vodenog žiga.

Informacije o dodavanju vodenih žigova na slike, kao što su simboli autorskih prava, potražite u članku Dodavanje vodenog žiga na fotografiju ili sliku.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×