Štampanje stranice sa beleškama u programu OneNote za Windows

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 


Lepo programa OneNote je da nikada ne morate da biste odštampali ništa zato što sve beleške koje su lako mogu pretraživati i dostupne na svim vašim uređajima. Međutim, za situacije kada želite da odštampate stranice sa beleškama, evo kako:

  1. Na stranici koju želite da odštampate odaberite stavke Datoteka > Štampanje > Odštampaj.

    OneNote stranice možete da odštampate iz menija „Štampanje“

  2. Podesite opcije za štampač i kliknite na dugme Odštampaj.

Savet:  Ako želite, možete da pregledate stranicu pre štampanja. Izaberite stavku Datoteka > Štampanje > Pregled pre štampanja.

Predviđeno je da program OneNote bude digitalna beležnica, pa nema brzog načina za štampanje svih beležaka odjednom. Možete da štampate stranicu po stranicu. Ako vam se ne dopada izgled odštampane stranice, dodajte više razmaka na stranicu ili izaberite stavke Datoteka > Izvoz i izvezite stranicu kao Word dokument kako biste dizajnirali raspored u programu Word. Možda ste primetili da možete podesiti pojedine željene postavke u dijalozima Štampanje i Pregled pre štampanja i „Podešavanja“, ali u njuma ne možete da promenite raspored na stranici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×