Štampanje stranice sa beleškama u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Lepota programa OneNote 2016 je u tome što nikad ništa ne morate da štampate jer se beleške mogu lako pretraživati i dostupne su na svim vašim uređajima. Međutim, kad hoćete da odštampate stranicu sa beleškama, evo kako to možete uraditi:

  1. Na stranici koju želite da odštampate odaberite stavke Datoteka > Štampanje > Odštampaj.

    OneNote stranice možete da odštampate iz menija „Štampanje“

  2. Podesite opcije za štampač i kliknite na dugme Odštampaj.

Savet :  Ako želite, možete da pregledate stranicu pre štampanja. Izaberite stavku Datoteka > Štampanje > Pregled pre štampanja.

Predviđeno je da program OneNote bude digitalna beležnica, pa nema brzog načina za štampanje svih beležaka odjednom. Možete da štampate stranicu po stranicu. Ako vam se ne dopada izgled odštampane stranice, dodajte više razmaka na stranicu ili izaberite stavke Datoteka > Izvoz i izvezite stranicu kao Word dokument kako biste dizajnirali raspored u programu Word. Možda ste primetili da možete podesiti pojedine željene postavke u dijalozima Štampanje i Pregled pre štampanja i „Podešavanja“, ali u njuma ne možete da promenite raspored na stranici.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×