Štampanje stavki u programu Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Štampanje može da bude i više od Klikni i štampanje radnju. Ali takođe može biti jednostavno. Da li štampate e-poruke, kalendar, spisak kontakata ili zadatak, možete da koristite jednu od tri putanja kao početnu tačku u Outlook.

Štampanje stavke

 1. Odaberite stavku u pošta, kalendar, osobe ili kalendarske stavke za štampanje.

 2. Odaberite stavke datoteka > Štampanje ili pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + P ili odaberite stavku Odštampaj Štampanje ikonu programa Outlook na priručnu traku na priručnoj traci.

  Napomene : Prikazu "Backstage" otvara se prikazuje pregled stavke koje ste odabrali da odštampate. Ovaj prikaz pruža pristup opcije štampača i postavke štampanja.

  Pregled pre štampanja Outlook e-poruke

 3. (Opcionalno) U dijalogu Štampanje promenite opcije po potrebi.

  Outlook štampanje štampača opcije dijaloga

  • Okno za štampač
   ime štampača, štampanje u datoteku ili putem Svojstva, podesite položaju rasporeda i promeni papir/izlazni.

  • Okno za stil štampanja
   za Podešavanje stranice, izaberite stavku različitih fontova, Dubinska analiza nadole određeni papir i oblikovanje svojstva ili dodajte zaglavlje ili podnožje. Definiši stilove, prihvatite podrazumevane opcije prikazane ili uređivanje određenom stilu.

   Savet : Možete da vidite slike standardne stilove štampanja dostupna za poštu, kalendar, ljudi i zadataka u sledećem odeljku.

  • Okno za opseg stranica
   Odštampaj sve stranice za izabrani stavke ili da navedete stranice za štampanje

  • Okno " Opcije štampanja "
   štampanje svih priloga.

  • Kopija okno
   podesite broj stranice i broj kopija za štampanje i ukazuju na to da se kopije su da budu Upareno.

 4. Odaberite stavku Odštampaj.

Napomena : Za pomoć oko rešavanja problema sa štampačem pogledajte uputstva za štampač ili posetite Veb stranice proizvođača..

Postavke

Preko svih Outlook aplikacija, strukturu i oblikovanje opcije štampanja je dosledan. Šta se razlikuje se Opcije stila štampanja. Možete da eksperimentišete da biste pronašli koji stil želite u svim kategorijama.

Pošta


Kalendar


Postavke štampanja pošte


Postavke za štampanje kalendara


Osobe


Zadaci


Postavke štampanja osoba

Postavke štampanja zadataka

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×