Štampanje slike ekrana

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste odštampali sliku ekrana dokumenta iz programa Microsoft Excel, Outlook, PowerPoint i Word, kliknite na karticu Umetni > Snimak ekranada biste umetnuli snimak ekrana ili isečak ekrana u dokument. Zatim štampajte na uobičajen način.

Međutim, ako želite da štampate snimak ekrana iz programa koji nije Office program, možete da napravite sliku ekrana tako što ćete koristiti taster na tastaturi i zatim je odštampati.

  1. Pritisnite dugme PRTSCN na tastaturi da biste dobili kopiju slike na ekranu.

Različite tastature imaju različite nazive ili kombinacije na tastaturi za ovo dugme, kao što su: Prtscili Fn+PRTSC, PrtScrn SysRqili Iliprnt Scrn.

  1. Otvorite Word i pritisnite kombinaciju tastera CTRL+V da biste kopirali sliku u dokument.

  2. Ako želite da napravite promene na slici pre nego što je odštampate, kliknite na sliku da biste prikazali karticu Alatke za slike.

Možete da koristite alatke na kartici da biste uredili ili poboljšali snimak ekrana.

  1. Kada budete spremni za štampanje, kliknite na karticu Datoteka > Odštampaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×