Štampanje slajdova pomoću čitača ekrana u programu PowerPoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da odštampate slajdova u programu PowerPoint Online sa tastature na i čitač ekrana ili iz prikaza za čitanje ili prikazu za uređivanje.

Napomene : 

 • Ova tema pretpostavlja da su JAWS korisnici isključili funkciju „Virtuelni meni trake“. Prilikom korišćenja programa PowerPoint Online, preporučujemo da koristite Internet Explorer kao pregledač.

 • PowerPoint Online je aplikacija zasnovana na vebu, tako da se tasterske prečice i navigacija mogu razlikovati u odnosu na PowerPoint 2016.

Štampanje slajdova u prikazu za čitanje

 1. Otvorite prezentaciju i pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + F6 dok ne čujete "Uredi prezentaciju meniju dugmeta". (U naratoru, čujete "Uredi prezentaciju dugmeta.") Pritisnite taster Tab dok ne čujete "Odštampaj u PDF dugme", a zatim pritisnite taster Enter.

 2. PowerPoint Postavlja fokus u dijalogu Microsoft PowerPoint Online i čujete "kliknite ovde da biste prikazali PDF verziju dokumenta". Pritisnite taster Enter.

 3. PowerPoint otvara se dijalog Štampanje i postavlja fokus na listi štampača . Čujete "Nove stranice kartice, posećenih dijalog" Štampanje"," koji ukazuje na to da je otvoriti na novoj kartici pregledača prikazivanja dijaloga Štampanje . (U naratoru, čujete "Dijalog za štampanje" i ime izabranog štampača.) Da biste izabrali štampač, sa liste štampač , koristite tastere strelica nagore i strelica nadole da biste odabrali štampač. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete "Dugme" Odštampaj"", a zatim pritisnite taster Enter.

Štampanje slajdova sa prikaza za uređivanje

 1. Otvorite prezentaciju. Da biste premestili kartice na traci, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + F6. Čujete "Home karticu".

 2. Pritisnite taster Shift + Tab ili taster Tab dok ne čujete "Datoteka dugme", a zatim pritisnite taster strelica nadole.

 3. Iz menija " datoteka ", pritisnite taster Enter da biste izabrali Odštampaj. Čujete "Odštampaj podmeni, štampanje". (U naratoru, čujete "Odštampaj stavku menija".) PowerPoint Postavlja fokus na dugme Odštampaj u PDF formatu i čujete "Odštampaj u PDF formatu." Pritisnite taster Enter.

 4. PowerPoint Postavlja fokus u dijalogu Microsoft PowerPoint Online i čujete "Microsoft PowerPoint Online. Kliknite ovde da biste prikazali PDF verziju dokumenta". Pritisnite taster Enter.

 5. PowerPoint otvara se dijalog Štampanje i postavlja fokus na listi štampača . Čujete "Nove stranice kartice, posećenih dijalog" Štampanje"," koji ukazuje na to da je otvoriti na novoj kartici pregledača prikazivanja dijaloga Štampanje . (U naratoru, čujete "Dijalog za štampanje" i ime izabranog štampača.) Da biste izabrali štampač, sa liste štampač , koristite tastere strelica nagore i strelica nadole da biste odabrali štampač. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete "Dugme" Odštampaj"", a zatim pritisnite taster Enter.

  Napomena : Narator ne objavimo imena na listi štampača, a ne objavimo imena štampači sa liste.

Dodatne informacije

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×