Štampanje redova sa zaglavljima kolona na vrhu svake stranice

Štampanje redova sa zaglavljima kolona na vrhu svake stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako radni list obuhvata više od jedne stranice, zaglavlja ili oznake redova i kolona (koji se nazivaju i naslovima štampanja) možete odštampati na svakoj stranici. Na primer, možete da ponavljate prvi red zaglavlja kolone na svim stranicama kada imate velike, složene radne listove.

 1. Izaberite radni list koji želite da odštampate.

 2. Na kartici Raspored na stranici, u grupi Podešavanje stranice kliknite na dugme Štampanje naslova.

  Na kartici „Raspored na stranici“ izaberite stavku „Štampanje naslova“

Napomena : Komanda Naslovi štampanja će se pojaviti kao nedostupna ako radite u režimu uređivanja ćelije, ako je grafikon izabran na istom radnom listu ili ako nemate instaliran štampač.

 1. Na kartici List, u odeljku Štampanje naslova izvršite jednu ili obe sledeće radnje:

  • U polje Redovi koje treba ponoviti na vrhu otkucajte referencu redova koji sadrže oznake kolona.

  • U polje Kolone koje treba ponoviti sa leve strane otkucajte referencu kolona koje sadrže oznake redova.

   Na primer, ako želite da odštampate znake kolone na vrhu svake odštampane stranice, možete da otkucate $1:$1 u polju Redovi koje treba ponoviti na vrhu.

   Savet : Takođe možete kliknuti na dugme Skupi dijalog Slika dugmeta koje se nalazi na desnoj strani polja Redovi koje treba ponoviti na vrhu i Kolone koje treba ponoviti sa leve strane, a zatim izabrati redove i kolone naslova koje želite da ponavljate u radnom listu. Kada završite sa biranjem redova i kolona naslova, ponovo kliknite na dugme Skupi dijalog Slika dugmeta da biste se vratili u dijalog.

   Napomena : Ako je izabrano više od jednog radnog lista, polja Redovi koje treba ponoviti na vrhu i Kolone koje treba ponoviti sa leve strane nisu dostupna u dijalogu Podešavanje stranice. Da biste otkazali izbor više radnih listova, kliknite na bilo koji radni list koji nije izabran. Ako nije vidljiv nijedan radni list koji nije izabran, kliknite desnim tasterom miša na karticu izabranog radnog lista i izaberite stavku Razgrupiši listove.

Sledeći koraci

Kada završite postavku radnog lista tako da sadrži naslove kolona ili oznake reda ili (zove se i naslovi za štampanje) na svakoj stranici, možete nastaviti dalje i Štampanje radnog lista.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×