Štampanje radnog lista

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Za najbolje rezultate štampanja radnog lista koristite komandu „Štampanje“ u programu Excel Online, a ne komandu „Štampanje“ pregledača. Možete da odštampate ceo radni list ili samo željene ćelije.

Ako želite da odštampate opseg ćelija, izaberite ih. Nemojte ništa da izaberete da biste odštampali čitav radni list.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Štampanje > Odštampaj.

    Štampanje izabranih ćelija

  2. Ako ste izabrali opseg ćelija, ali odlučite da odštampate ceo radni list, prebacite se na stavku Ceo list pre nego što kliknete na dugme Odštampaj.

    „Opcije štampanja“ nakon izbora stavki „Datoteka > Štampanje“

Napomena : Ako koristite Excel Web App sa sistemom SharePoint 2010, pogledajte članak Štampanje dokumenta u Office Web Apps aplikacijama.

Dodatne informacije o štampanju

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×