Štampanje priloga Outlook.com e-pošte u programu Word Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Primili ste prilog e-pošte u prijemnom poštanskom sandučetu Outlook.com i želite da ga odštampate u programu Word Online.

Napomena : Ako je Office dokumenta, izaberite stavku prikaz na mreži ili Prikaz OneDrive, a zatim pratite korake u Štampanje dokumenta u programu Word Online.

Ako je Portable Document Format (PDF), sledite ove korake:

PDF datoteke koja čuva raspored i oblikovanje slajdove. Ako koristite Adobe Reader, imate više fleksibilnosti za štampanje.

 1. U telu e-poruke, kliknite na prilog i sa liste izaberite stavku Preuzimanje .

  Izaberite stavku „Preuzmi“

 2. Na dnu ekrana, kliknite na dugme Otvori da biste prikazali PDF datoteke u PDF prikazivač na računaru.

  Otvorite PDF

  U zavisnosti od toga koju verziju operativnog sistema Windows imate, postupite na sledeći način:

  • U operativnom sistemu Windows 7 ili starijim verzijama, na vrhu stranice " Štampanje " je polje sa oznakom kopija sa strelice da biste izabrali željeni broj kopija dokumenta koji želite.

   Dijalog štampača u programu Word Web App

   Opciju (tako što ćete uneti broj ili pomoću strelica), izaberite štampač, promenite ili zadržite sve druge postavke koje želite i zatim kliknite na dugme Odštampaj.

   Savet : Ako vaš podrazumevani PDF prikazivač je na radnoj površini Word 2013 ili 2016 za Windows, otkažete Word Online štampanje, otvorite dokument u programu Word (Uredi dokument > Uredi u programu Word) i odštampajte iz programa Word za Windows (datoteka > štampanje).

  • U operativnom sistemu Windows 8 i novije verzijeu PDF čitaču aplikacija u gornjem desnom uglu ekrana, kliknite na dugme "tri tačke" Tri tačke , a zatim kliknite na dugme Odštampaj.

   Kliknite na dugme „Odštampaj“.

  • Odaberite štampač, promenite ili zadržite željene postavke, odaberite broj kopija za štampanje (tako što ćete uneti broj ili pomoću + i dugmadi i zatim kliknite na dugme Odštampaj.

   opcije štampača u programu windows 8 reader

Uradite više sa PDF datotekama

Ako želite da prikažete ili uredite PDF u Word Online, pogledajte članak Otvaranje PDF datoteke u programu Word Online za prikazivanje, štampanje i uređivanje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×