Štampanje oznaka za isecanje u uglovima dokumenta

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Oznake za isecanje mogu da se prikažu u programu Word, ali nije moguće odštampati ih. Ako dokument otvorite u programu Microsoft Publisher, možete da odštampate oznake štampača, kao što su oznake za isecanje, u štampanom primerku.

Publisher je uključeno u Office Standard, Professional i Professional Plus. Ako niste upoznati sa tim, Evo kako da počnete.. To je koristan i za kreiranje spremni za štampanje dokumenata kao što su bilteni marketinških brošure, vizitkarte, preduzeća izveštaje i portfolija, katalozi, čestitke i druge medije.

Oznake za isecanje su oznake u uglovima koje pokazuju veličinu isecanja odštampanog dokumenta—što znači veličinu na koju će odštampani dokument biti isečen. Tako na primer, ako kreirate stranicu dimenzija 5” x 7” na listu papira dimenzija 8.5” x 11”, oznake za isecanje prikazuju kuda da isecate do konačnie veličine 5” x 7”.

Ako zaista želite da oznake za isecanje u programu Word mogu da se odštampaju, koristite komentare da biste nas obavestili, tako da slučaj možemo da prijavimo razvojnom timu programa Word.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×