Štampanje oznaka za isecanje

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste odštampali oznake za isecanje, papir za štampanje mora da bude veći od dimenzija stranice koje ste postavili za publikaciju. To obično znači da je potrebno da štampate na podešavanje slike na kom mogu da se definišu različite veličine papira.

Oznake za isecanje možete da odštampate i na stonom štampaču. U tom slučaju, potrebno je da papir za štampanje bude veći od konačnih dimenzija koje želite da stranica ima nakon isecanja.

  1. U meniju Datoteka izaberite stavku Odštampaj, a zatim izaberite karticu Postavke publikacije i papira.

  2. U grupi Papir proverite veličinu papira na listi Veličina i izaberite veću vrednost ukoliko je potrebno.

    Dostupne veličine papira zavise od izabranog TE000128406. Većina upravljačkih programa uređaja za fotoslog nudi veličine kao što su Letter.Extra, A4.Extra i Legal.Extra koje obezbeđuju dodatni prostor uz ivice lista papira za smeštanje oznaka za isecanje i drugih znaci štampača.

  3. Na kartici Detalji o štampaču kliknite na dugme Napredno podešavanje štampača, a zatim izaberite karticu Postavke stranice.

  4. U okviru za grupisanje Oznake štampača potvrdite izbor Oznake za izrezivanje.

  5. Izaberite i druge željene opcije, a zatim kliknite na dugme U redu.

Napomena : 

  • Opozovite izbor Oznake za izrezivanje da biste isključili oznake za izrezivanje.

  • Polja za potvrdu Informacije o poslu, Registracione oznake i Trake gustine biće dostupna samo u slučaju da ste na kartici Separacije, u okviru za grupisanje Izlaz, sa odgovarajuće liste izabrali stavku Složena skala sivih tonova, Separacije ili Složene CMYK boje. Ako ste izabrali stavku Složene RGB boje, što je podrazumevana opcija, ova polja za potvrdu neće biti dostupna.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×