Štampanje obrasca

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Kada kreirate ankete, kvizove, ankete i druge tipove obrazaca sa Microsoft Forms, možete da odštampate rezime odgovora ili odgovore za pojedinačne responder.

Štampanje rezime odgovora

Na kartici odgovora , kliknite na dugme tri tačke (...), a zatim izaberite Odštampaj rezime.

Štampanje u programu Microsoft Forms rezimea opcija

Ovo će štampati rezimea stranice obrasca pitanja, broj odgovora i šarena grafikona za svaki odgovor koji prikazuje analizu taj odgovor.

Slika odštampane obrazaca

Štampanje odgovore za pojedinac

Na kartici odgovora , kliknite na dugme Prikaži rezultate ili Redigovanje odgovore da biste videli pojedinačne detalja za svaku responder.

Dalje, kliknite na dugme tri tačke (...), a zatim izaberite Štampanje odgovor.

Opcija štampanja odgovora u programu Microsoft Forms

Ovo će štampati sve odgovore za osobe čije odgovore koji trenutno pregledate.

Štampanje obrasca bez odgovora

Više scenarija poziva za štampanje obrazaca sa odgovorima. Dok ne postoji jednostavan način da biste odštampali obrazaca bez odgovora, možete da zatražite ovu određenu funkciju. Posetite Microsoft Forms glas korisnika lokacije da obezbedite predloga i glasa na idejama druge osobe imaju već prosleđen.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×