Štampanje koordinatnih linija

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Linije koordinatne mreže neće se pojaviti na odštampanom radnom listu ili u radnoj svesci podrazumevano. Možete odabrati da štampaju koordinatne linije, izmenite njihove boje i pregled kako će izgledati koordinatne linije.

Saveti : 

  • Da biste videli kako će odštampati linije koordinatne mreže, na kartici raspored , u okviru Štampanje, kliknite na dugme Pregled, koji prikazuje pregled kako će izgledati odštampane list. Linije koordinatne mreže su dizajnirani da biste odštampali samo oko stvarne podatke na listu. Ako želite da odštampate koordinatne linije oko kao i prazne ćelije, morate da podesite oblast štampanja da biste uključili te ćelije. Alternativno, možete da primenite ivice oko ćelija umesto toga.

  • Da biste promenili boju linije koordinatne mreže ćelija, u željene opcije, u okviru koautorstva, izaberite stavku Prikaz. U dijalogu Prikaz , u okviru Opcije prozora, uverite se da je potvrđen izbor u polju Prikaži koordinatne linije i zatim u iskačućem meniju boja izaberite boju koju želite da koristite.

  • Ako linije koordinatne mreže ne pojavljuju kada pregledate ili štampate u radnom listu, u meniju datoteka , izaberite stavku Podešavanje stranice. Na kartici list , uverite se da da nije potvrđen izbor u polju za potvrdu radna verzija .

  • Ako ne štampaju koordinatne linije, možda postoji problem sa upravljački program štampača. Uverite se da ste instalirali najnoviji upravljački program od proizvođača štampača.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Pregled stranica pre štampanja

Štampanje dela list

Štampanje naslova ili naslove na svakoj stranici

Štampanje komentara

Prikazivanje ili skrivanje linija koordinatne mreže na radnom listu

Dodavanje, promena ili uklanjanje ivice ćelije

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×