Štampanje komentara

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako radni list sadrži komentare kao radni list prikazan ispod, možete ih štampati na mestu na kojem se oni pojavljuju na radnom listu ili na kraju lista.

Primer komentara na radnom listu

Da biste odštampali komentare

 1. Izaberite radni list koji sadrži komentare koje želite da štampate.

 2. Da biste štampali više komentara kako se pojavljuju na radnom listu, prikažite ih i rasporedite.

  • Za prikaz pojedinačnih komentara kliknite desnim tasterom miša na ćeliju koja sadrži komentar, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Prikaži/Sakrij komentare.

  • Za prikaz svih komentara u radnom listu, na kartici Kritika, u grupi Komentari kliknite na dugme Prikaži sve komentare.

   Opcija „Prikaži sve komentare“ na kartici „Redigovanje“

  • Da biste premestili komentare koji se preklapaju ili im promenili veličinu, kliknite na ivicu okvira komentara kako bi se pojavili regulatori.

   Kliknite na ivicu okvira za komentar da biste ga premestili ili mu promenili veličinu

   Dalje, promenite veličinu okvira komentara tako što ćete prevući njegovu ivicu. Premestite komentar tako što ćete prevući regulatore na stranicama ili u uglovima.

 3. Na kartici Raspored na stranici, u grupi Podešavanje stranice kliknite na strelicu sa desne strane da biste otvorili dijalog Podešavanje stranice.

  Kliknite na strelicu u donjem desnom uglu grupe „Podešavanje stranice“

 4. Kliknite na karticu List.

 5. U okviru Komentari odaberite stavku Kao što je prikazano na listu ili Na kraju lista.

  Na kartici „List“ izaberite opciju u okviru „Komentari“

 6. U dnu dijaloga kliknite na dugme Odštampaj. To će vas dalje odvesti do kartice Datoteka i kategorije Štampanje, gde ponovo možete kliknuti na dugme Odštampaj da biste odštampali dokument ili promenili postavke položaja stranice pre nego što počne proces štampanja.

Više informacija o štampanju potražite u članku Štampanje radnog lista ili radne sveske.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×