Štampanje kalendara u programu Outlook Web App

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

  1. Na traci sa alatkama programa Outlook Web App izaberite stavku Kalendar.

  2. U levom oknu, u okviru Moji kalendariizaberite kalendar koji želite da odštampate.

  3. Na vrhu prozora kalendara izaberite stavku štampanje Odštampaj.

  4. Izaberite kalendar koji želite da odštampate iz padajućeg menija kalendara .

    Napomena : Ne možete da odštampate više kalendara istovremeno. Da biste odštampali više kalendara, morate da biste izabrali svakog od njih pojedinačno.

  5. Izaberite prikaz koji kalendara koje želite da odštampate (dan, sedmica, rad sedmiceili meseca) sa Prikaz padajućeg menija.

  6. Izaberite vreme iz Štampanje iz i Štampanje u padajućim menijima da biste suzili vremenski period koji će se prikazati prilikom štampanja kalendara.

  7. Izaberite stavku štampanje Štampanje.

Ako izaberete stavku Odštampaj detaljne dnevnog reda "i" Kalendar, odštampani kalendar će takođe prikazati detalje dnevnog reda koji su deo događaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×