Štampanje kalendara u kojem su prikazane zakazane obaveze i sastanci

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prilikom štampanja kalendara u programu Outlook, na današnji dan, sedmicu ili kalendarskom mesecu se štampa. Možete da odštampate određenog datuma pomoću Navigator datuma da biste izabrali datume koje želite.

 1. U modulu Kalendar izaberite stavke Datoteka > Štampanje.

 2. U okviru Postavke kliknite na željeni stil štampanja. Kako budete birali stilove štampanja, prozor za pregled će se menjati kako bi odgovarao izabranom stilu.

  Da biste odštampali sve detalje zakazanih obaveza i sastanaka, izaberite stavku Stil sedmičnog dnevnog reda ili Stil detalja kalendara.

 3. Da biste podesili druge opcije štampanja, na primer položaj papira ili fontove koji se koriste, kliknite na dugme Opcije štampanja.

 4. Da biste odštampali određene stranice ili promenite opseg datuma za štampanje, kliknite na dugme Opcije štampanja.

 5. Da biste odštampali detalje privatnih zakazanih obaveza, kliknite na dugme Opcije štampanja i uverite se da Sakrij detalje privatnih zakazanih obaveza nije izabrana.

 6. Kliknite na dugme Odštampaj.

Važno : Budući da postoji mnogo različitih štampača, nismo u mogućnosti da rešimo problem sa vašim štampačem. Informacije o rešavanju problema potražite u priručniku ili na veb lokaciji proizvođača.

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Kliknite na dugme Odštampaj.

 3. U okviru Odštampaj, koristite prozor za pregled da biste uporedili dostupne stilove štampanja i zatim kliknite na dugme Odštampaj stil koji želite.

  Da biste odštampali sve detalje zakazanih obaveza i sastanaka, izaberite stavku Stil sedmičnog dnevnog reda ili Stil detalja kalendara.

 4. Da biste podesili druge opcije štampanja, na primer položaj papira ili fontove koji se koriste, kliknite na dugme Opcije štampanja.

 5. Da biste odštampali određene stranice ili promenite opseg datuma koji želite da odštampate, u okviru štampač, kliknite na dugme Opcije štampanja.

 6. Da biste odštampali detalje privatnih zakazanih obaveza, opozovite izbor u polju za potvrdu Sakrij detalje privatnih zakazanih obaveza .

 7. Kliknite na dugme Odštampaj.

Važno : Zbog brojnih štampači dostupna, ne možete da rešite probleme sa štampačem. Za informacije o rešavanju problema, pogledajte uputstvo ili Veb lokaciju proizvođača.

 1. U meniju datoteka izaberite stavku Odštampaj i u okviru stil štampanja izaberite željeni stil štampanja.

  Da biste odštampali detalje zakazanih obaveza i sastanaka, u okviru Štampanje stil izaberite Stil detalja kalendara.

  Da biste saznali više o stilove štampanja i postavke, pogledajte članak Štampanje u programu Outlook.

 2. U listi Početak i kraj , unesite prvi i poslednji dan za štampanje.

 3. Da biste podesili druge opcije štampanja, kao što su položaj papira ili fontove koji se koriste, izaberite stavku Podešavanje stranice, a zatim izaberite željene opcije.

  Napomene : 

  • Da biste odštampali detalje privatnih zakazanih obaveza, opozovite izbor u polju za potvrdu Sakrij detalje privatnih zakazanih obaveza .

  • Ako koristite 2007 Microsoft Office programski paket servisni paket 2 (SP2), možete da navedete pojedinačne stranice iz kalendara da biste odštampali. U okviru Štampanje, unesite stranice koje želite da odštampate u polju Opseg stranica . To može vam pomoći da izaberite stavku stranica da biste odštampali ako prvi put kliknete na Pregled pre štampanja .

  • Da biste odštampali nesusedne dana, promenite u sedmici ili mesečni prikaz, izaberite dane koje želite da odštampate i zatim u meniju datoteka izaberite stavku Odštampaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×