Štampanje i pregled dokumenata

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ne možete da pronađete dugme „Pregled pre štampanja“? Microsoft Office programi kombinuju štampanje i pregled u istom prozoru – izaberite stavke Datoteka> Odštampaj da biste pronašli obe opcije. Dokument ćete videti sa desne strane.

Da biste videli svaku stranicu, kliknite na strelicu u dnu pregleda i, ako je tekst previše sitan za čitanje, koristite klizač za zumiranje da biste ga prilagodili.

Pregled stranice i klizači za zumiranje u prozorima „Štampanje“ i „Pregled pre štampanja“

Odaberite željeni broj kopija i kliknite na dugme Odštampaj.

Dugmad „Odštampaj“ i „Nazad“

Kliknite na strelicu Dugme „Nazad“ da biste se vratili u dokument.

Da biste odštampali samo određene stranice, neka od svojstava dokumenta ili praćene promene i komentare, u okviru Postavke, pored stavke Odštampaj sve stranice (podrazumevana opcija) kliknite na strelicu da biste videli sve opcije.

Promena postavki za štampanje dokumenta

Ako štampate dokument koji ima praćene promene, odaberite koliko naznaka želite da vidite u otisku. Da biste isključili sve naznake, kliknite na dugme Redigovanje. U grupi Praćenje izaberite stavku Bez naznaka u polju Prikaži za redigovanje.

isključi naznaku redigovanja za štampanje

Ponekad ćete možda imati problema sa štampanjem i pregledom. Evo nekih resursa koji mogu da vam pomognu:

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×