Štampanje e-pošte koja prikazuje Bcc primalaca

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Postoji način da biste odštampali e-poruci direktno iz programa Outlook koja prikazuje primaocima uključene u polje Bcc (Bcc kopija). Međutim, možete da koristite program za hvatanje ekrana da uhvatite sliku e-poruke, a zatim odštampate tu sliku.

U operativnom sistemu Windows 10, Windows isecanje je metoda za hvatanje ekrana lak za upotrebu. Da biste otvorili alatku za isecanje operativnog sistema Windows, izaberite taster Windows, a zatim počnite da kucate za isecanje u programu word. Kad vidite alatke za isecanje se pojaviti u meniju Start, izaberite je.

SnippingTool_C3_201781914372

Alatke za isecanje otvori, koristite sledeće korake da biste uhvatili sliku ili poslate e-poštu sa informacijama "Bcc" uključeno.

 1. U Outlook, idite u fasciklu " Poslate stavke " i otvorite e-poruku koju želite da odštampate. Možete prikazati poruku u oknu za čitanje ili kliknite dvaput da biste otvorili poruku.

  Savet : Ne vidite primalaca koje ste uključili u polje Bcc kada ste napisali poruku? Idite na prikazali, sakrili, i prikaz polje "Bcc" da biste saznali kako da prikažete primalaca u polje " Bcc ".

 2. Prebacite se na Alatku za isecanje , a zatim izaberite stavku novo. Ovo će dim ekrana i uključivanje kursor u na simbol +.
  Isecanje Tool_C3_2017819151816

 3. Držite pritisnut taster miša i prevucite kursor da biste izabrali vidljivom delu poruku na ekranu. Kada otpustite taster miša, alatka za isecanje će prikazati sliku.

 4. Iz alatke za isecanje, izaberite stavke datoteka > Odštampaj.

  Napomene : 

  • Možete da odaberete bilo koju opciju štampanja.

  • Ovo samo vam omogućava da uhvatite jedan ekran e-poruke odjednom. Ako morate da uhvatite više ekrana, moraćete da uhvatite prvi ekran, štampanje, a zatim se pomerite nadole u poruci i uhvati drugi ekran. Alatka za isecanje ne dozvoljava da biste otvorili više slika odjednom, tako da ćete morati da odštampate svaku sliku pre nego što drugi snimak ekrana.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×