Štampanje boje ili slike u pozadini

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Za razliku od verzije programa Word za računare, Word Online automatski štampa boju pozadine ili sliku pozadine kada štampate dokument. Jednostavno izaberite stavke Datoteka > Štampanje, izaberite željene postavke štampača, a zatim kliknite na dugme Odštampaj.

Za više informacija o štampanju u programu Word Online, pogledajte članak Štampanje dokumenta u programu Word Online.

Da biste dodali, uredili, ili uklonite boju pozadine ili slike, otvorite dokument u verziji programa Word i pratite uputstva iz članka Promena pozadine ili boje dokumenta i Dodavanje slike kao vodenog žiga pozadine.

Da biste štampali boju pozadine ili slike u programu Word za računare, pogledajte članak Štampanje boje pozadine ili slike.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×