Štampanje bez detalja privatnih stavki kalendara

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Odštampani kalendar sa privatnom zakazanom obavezom Možete sprečiti detalje privatnih zakazanih obaveza pojavljivalo na otiske Microsoft Office Outlook 2007 kalendare.

Da biste izbegli štampanje privatne informacije, morate se uveriti da privatne kalendarskih stavki su označene kao privatne. Da biste označili zakazanih obaveza i sastanaka kao privatno, pogledajte članak Omogućavanje zakazane obaveze ili sastanka privatne.

Privatne stavke će se pojaviti sa opisom "Privatna zakazana obaveza", ali neće se prikazati temu, lokaciju, organizator sastanka ili druge detalje osim za vreme početka i završetka. Ne postoji opcija da biste odštampali kalendar bez zakazane obaveze ili sastanka koja se pojavljuje.

  1. U meniju Datoteka izaberite stavku Odštampaj.

    Tasterska prečica da biste odštampali, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + P.

  2. U okviru Opseg štampanja, potvrdite izbor u polju za potvrdu Sakrij detalje privatnih zakazanih obaveza .

    Dijalog „Print“ (Štampanje)

  3. U dijalogu Štampanje , izaberite željene opcije štampanja.

  4. Kliknite na dugme Odštampaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×