Štampanje beležaka u usluzi OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Lepo programa OneNote je da vi ne morate da biste odštampali sve. To je zato što sve beleške se lako mogu pretraživati i dostupne na svim vašim uređajima. Međutim, ako treba da povremeno štampanje stranice sa beleškama za nekoga, evo šta treba da uradite:

  1. U programu OneNote Online, idite na stranicu koju želite da odštampate, a zatim kliknite na dugme Odštampaj.

  2. U dijalogu Štampanje koja se pojavljuje, izaberite štampač i sve dodatne opcije štampanja koju želite.

    Savet : Ako ne vidite sve štampače naveden u dijalogu, možete da kliknite na dugme Pronađi štampač . Moraćete da biti povezani sa štampačem ili na mreži sa povezanim štampači ovo ispravno funkcionisao. Uverite se da vaš štampač je Uključi i ima dovoljno mastilo i papir pre nego što odštampate.

  3. Kliknite na dugme Odštampaj.

Napomena : OneNote Online može da odštampa samo pojedinačne stranice. Trenutno ne postoji opcija da biste odštampali ceo odeljak stranica ili i celu beležnicu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×