Štampanje beležaka u programu OneNote za Windows 10

Štampanje beležaka u programu OneNote za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Lepo programa OneNote je da vi ne morate da biste odštampali sve. To je zato što sve beleške se lako mogu pretraživati i dostupne na svim vašim uređajima.

Međutim, svaki put kada odštampane kopije beležaka je potrebno, možete lako da odštampate jednu stranicu, odeljak "dovršavanje" ili celu beležnicu.

Uradite sledeće:

 1. Na bilo kojoj stranici u programu OneNote za Windows 10, kliknite na postavke i još mnogo toga dugme Dugme „Postavke i dodatne opcije“_C3_201752012228 koja se nalazi u gornjem desnom uglu.

 2. Kliknite na dugme Odštampaj, a zatim uradite nešto od sledećeg:

  Dijalog štampača sa jedne stranice izabran

  • U okviru štampačizaberite štampač koji želite da koristite.

   Savet : Ako štampač koji želite nije dostupna, uverite se da je instaliran ispravno. U operativnom sistemu Windows 10, kliknite na dugme Start , a zatim izaberite stavku postavke > Uređaji > štampača i skenera. Na listi instaliranih štampača, izaberite štampač koji želite da upravljate ili kliknite na dugme + Dodaj štampač ili skener da biste instalirali štampač. Kada vaš štampač je uspešno instaliran i konfigurisan, ponovo pokrenite program OneNote, a zatim pokušajte ponovo da izaberete štampač.

  • U okviru kopije, izaberite željeni broj kopija koje želite da odštampate.

  • U okviru Položaj, izaberite ako želite da odštampate u uspravni (visok stranica) ili položeni (širok stranica).

  • U okviru stranice, izaberite ako želite da odštampate na Trenutnoj stranici, u Trenutnom odeljkuili Beležnica.

  • Kliknite na dugme Još postavki za prikazivanje i izaberite željene opcije specifične za modela, bilo koji možda ćete moći da biste postavili izabranog štampača.

 3. Kliknite na dugme Odštampaj da biste odštampali beleške sa opcijama koje ste izabrali.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×