Štampanje beležaka programa OneNote za Windows 10

Štampanje beležaka programa OneNote za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Lepo programa OneNote je da vi ne morate da biste odštampali sve. To je zato što sve beleške se lako mogu pretraživati i dostupne na svim vašim uređajima. Međutim, možda ćete želeti da biste odštampali stranice sa beleškama iz programa OneNote za Windows 10.

  1. Na stranici koju želite da odštampate, kliknite na postavke i još mnogo toga dugme Postavke i više Button_C3_201752012228 koja se nalazi u gornjem desnom uglu prozora aplikacije, a zatim izaberite Štampanje.

  2. U prozoru Štampanje koja se pojavljuje izaberite štampač želite (ili kliknite na dugme + Dodaj štampač).

  3. Podesite sve opcije koje želite, kao što su položaj stranice. Za dodatne opcije štampanja, izaberite stavku Još postavki.

  4. Kliknite na dugme Odštampaj da biste odštampali trenutne stranice na štampaču koji ste izabrali.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×