Štampajte slajdove sa ili bez beležaka govornika

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Zapravo je lakše štampati slajdove bez beležaka govornika nego sa njima – u stvari, postoji samo jedan način štampanja slajdova sa beleškama govornika.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Štampanje.

  2. U okviru Postavke, kliknite na drugi okvir (koji je podrazumevano Slajdovi preko cele stranice), a zatim u okviru Raspored štampanja, izaberite stavku Stranice sa napomenama.
    snimak ekrana opcije „odštampaj napomene“
    Stranice sa napomenama štampa jedan slajd po stranici, sa beleškama govornika ispod. Okno za pregled vam prikazuje kako izgleda svaka opcija rasporeda.

  3. Unesite ostale postavke, kao što su slajdovi koje želite, broj kopija, i tako dalje.

  4. Kliknite na Štampaj.

Ostale opcije u okviru Raspored štampanja, i sve opcije u okviru Propratni sadržaj, štampaju samo slajdove ili sadržaj slajdova, ne beleške govornika.

Da biste saznali više o štampanju PowerPoint slajdova, pogledajte članak Štampanje prezentacije u crno-beloj tehnici ili skali sivih tonova.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×