Šta znači kada je OneDrive nalog zamrznut?

Šta znači kada je OneDrive nalog zamrznut?

Vaš OneDrive nalog se zamrzava ako ga ne koristite duže od godinu dana ili ako premašite ograničenje OneDrive skladišta duže od tri meseca.

Da biste obezbedili da se OneDrive ne zamrzne, koristite OneDrive bar jednom godišnje i pridržavajte se ograničenja skladišta. Ograničenje skladišta možete da premašite iz jednog od sledećih razloga:

Šta se dešava kada se OneDrive zamrzne?

Ne brinite, vaše datoteke su i dalje tamo. Treba samo da odmrznete nalog da biste im ponovo dobili pristup. Međutim, imajte na umu da ćete morati da odmrznete nalog ili će se datoteke na kraju izbrisati.

Kako da odmrznem nalog?

Ako je OneDrive nalog zamrznut zato što ste prestali da ga koristite, prijavite se na OneDrive veb sajt i pratite uputstva na ekranu da biste ga odmrznuli.

Ako ste premašili ograničenje skladišta, imate dve opcije da vratite nalog u ispravno stanje:

  • Odaberite Nabavi 1 TB (1024 GB) OneDrive skladišta uz Office 365 i kupite pretplatu na Office 365. Pročitajte više o cenama OneDrive planova za skladište po zemlji/regionu.

    Savet: Uz Office 365Home pretplatu dobijate ukupno 6 TB skladišta: to je 1 TB (ili 1024 GB) po korisniku. Možete da delite ukupan prostor za skladištenje i koristite više od 1 TB deljenjem fascikli među korisnicima i dodavanjem deljenih fascikli u svoj OneDrive.

  • Odaberite stavku Odmrznite nalog kako biste privremeno pristupili datotekama. Imaćete 30 dana da uklonite dovoljno datoteka kako biste bili u okviru ograničenja skladišta. Datoteke će biti samo za čitanje, ali moći ćete da ih preuzmete ili izbrišete kako biste se vratili u okvir ograničenja skladišta. Ako ne uklonite dovoljno datoteka u roku od 30 dana, nalog se ponovo zamrzava i nećete moći opet da ga odmrznete. Ako se nalog ponovo zamrzne i imate pitanja, prijavite se na OneDrive veb sajt. Na vrhu stranice kliknite na ? > Pošalji e-poruku OneDrive podršci. (Na mobilnom uređaju na vrhu stranice izaberite stavke ... > ? > Pošalji e-poruku OneDrive podršci.).

Koliko traje odmrzavanje OneDrive naloga?

Prilikom odmrzavanja naloga, većina naloga se vrati u prethodno stanje u roku od 24 časa.

Ako se nalog ne vrati u prethodno stanje u roku od 24 časa, možete da pošaljete e-poruku OneDrive timu podrške.

Kako da ostanem u okviru ograničenja skladišta?

Proverite veličinu skladišta u usluzi OneDrive i uporedite ga sa dostupnim prostorom na disku na računaru. Ako nemate dovoljno prostora u usluzi OneDrive ili na računaru, moraćete da premestite ili izbrišete neke datoteke ili da smanjite broj datoteka i fascikli.

Ako nemate dovoljno prostora u usluzi OneDrive, možete:

Šta se dešava ako ne uradim ništa kada mi se zamrzne OneDrive?

OneDrive nalog i sve datoteke na njemu brišu se na datum koji je naveden na sajtu OneDrive.com kada se prijavite ili posle njega. To ne utiče na sadržaj koji možda imate u drugim Microsoft uslugama kao što je Outlook.com ili Xbox.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×