Šta su to pametna usluge?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pametna usluge primenite moć programa u oblaku Office aplikacijama da uštede vreme i rezultata. Ove funkcije vam pomoći da poboljšate pišete u programima Word i Outlook, analiziranje podataka u programu Excel i isporučivanje dinamičkih prezentacija u programu PowerPoint. Da bi obezbedio ove usluge, Microsoft mora da bude bezbedno skupiti napisanih ili vizuelne sadržaja.

Napomena : Ova funkcija je dostupna samo ako imate sa pretplatom na Office 365. Ako ste pretplatnik na Office 365, Uverite se da imate najnoviju verziju sistema Office.

Hajde da pogledamo samo neke od pametna usluga koja obezbeđuje Microsoft Office.

Dizajner za PowerPoint

PowerPoint Dizajner olakšava kreiranje lepe slajda samo jednim klikom. Dok stavljate sadržaj na slajdu, dizajner radi u pozadini da se podudara sa tim sadržajem profesionalno dizajniranih rasporedima.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Više informacija potražite u članku O PowerPoint dizajner.

Urednik

Uređivač vam pomaže da poboljšate pišete u programima Word i Outlook identifikovanjem reči i fraze koje mogu biti koje ne razume drugima ili može biti više promenio. Kada pogrešno otkucate reč, uređivač koristi pametna usluge da biste analizirali reč i kontekst, da biste ga verovatnije da odgovarajuću reč nalazi se za vas.

Uređivač koristi pametna usluge preporučiti pravopisa i kontekst ispravke.

Kada pametna usluge omogućene, poboljšane pravopisa predloga biće automatski dostupne, da li koristite kontekstualnog menija ili okno "Pravopis". Povremeno ćete možda videti poruku „Tražite predloga...” dok uslugu izračunava najbolje predloge.

Više informacija na Word uređivač potražite uređivač - pomoćnik za pisanje.

Savet : Ova funkcija trenutno nije dostupan za Word i Outlook za Mac.

Pametno pronalaženje

Ostanite fokusirani na zadatak pomoću okna "pametno pronalaženje" u tehnologiju Bing, da biste dobili rezultate Veb desno kad su vam potrebne bez napuštanja aplikacije. Kada izaberite reč ili frazu, desnim tasterom miša i odaberite stavku Pametno pronalaženje, okno pametno pronalaženje će koristiti pametna usluge za pružanje definicija, teme, Wiki članke i prvih pretrage u vezi sa Veba. Možete doći i da pametno pronalaženje bilo kom trenutku tako što ćete izabrati stavke Redigovanje > Pametno pronalaženje.

Prikazuje okno „Uvid“ u programu Word

Napomena : Ako se nalazite na uređaju osetljivom na dodir, dvaput dodirnite reč da biste ga izabrali, a zatim dodirnite Pametno pronalaženje ili Pametno pronalaženje .

Više informacija o pametno pronalaženje u članku Dobijanje uvida u kojima radite sa pametno pronalaženje.

Prevodilac

Word ima sposobnost da prevedete izabrane reči, fraze ili celog dokumente ili sa 60 jezika na drugi pomoću power pametna usluga.

Više informacija o programu Word prevodilac u članku Prevod teksta na drugi jezik u programu Word.

Pametna drugih usluga

Naš portfolio pametna usluga raste svakog meseca. Druge usluge dodali smo uključuju:

Omogućavanje i onemogućavanje pametna usluga

Omogućavanje ili onemogućavanje ove funkcije izaberite stavke datoteka > Opcije i potražite pametna usluge sistema Office na kartici Opšte postavke .

Izaberite stavke „Datoteka“ > „Opcije“ > „Opšte“ da biste omogućili ili onemogućili inteligentne usluge

Povremeno, kada Office otkrije pametna usluge nisu omogućene, ali može pomoć u vezi sa trenutne aktivnosti, pojaviće se poruka pitati ako želite da omogućite pametna usluge. Kliknite na dugme Saznajte još više informacija.

Da biste saznali više, pogledajte Microsoft izjavu o privatnosti.

Imate pitanja o sistemu Office 2016.

Posetite lokaciju Microsoft Answers zajednice da biste videli pitanja i odgovora objavljena druge osobe ili Pronađite odgovore na svoja pitanja.

Slušamo!

Ovaj članak poslednji put ažurirana tako što ćete Ben na 8 januar 2018 kao rezultat komentare. Da li vam je bilo korisno i posebno ako niste, koristite kontrole za povratne informacije ispod da biste nas obavestili kako bi mogli nastaviti da bude bolje.

Srodne teme

Šta je novo u sistemu Office ljudi
istraživanja teme sa PowerPoint QuickStarter
Pravljenje pristupačnih PowerPoint prezentacija

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×