Šta su to fascikle probleme sinhronizacije u programu Outlook 2010?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2003, Exchange Server 2007 ili Exchange Server 2010 i Microsoft SharePoint nalog. Za više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte.

Važno: Mogućnost Podešavanje sinhronizacije na pojedinačne fascikle nije dostupna u programu Outlook 2016 i 2013. Da biste rešili probleme sa sinhronizacijom sa određenim dobavljače, pretražite pomoću ključne reči „Sinhronizuj” i ime dobavljača usluga (GMail, Outlook.com ili Yahoo pošta).

Podešavanje sinhronizacije na fascikle u programu Outlook 2010

Fascikle za probleme pri sinhronizaciji sadrže datoteke za evidenciju i stavke tog Microsoft Outlook se nisu mogle da se sinhronizuje sa serverom Exchange Server ili SharePoint. Postoje četiri sinhronizacije fascikle za probleme pri koje se pojavljuju u Okno za navigaciju kada prikazujete lista fascikli.

 • U meniju Idi izaberite stavku Lista fascikli.

  Fascikle za greške u sinhronizaciji

Sledi opis četiri fascikle i stavki koje možete pronaći u svakoj od njih:

 • Problemi pri sinhronizaciji      Sadrži sve za evidenciju sinhronizacije. Ova fascikla je korisno ako u programu Outlook problema sa sinhronizacijom – na primer, postoji stavke koje vidite u Outlook Web Access, ali ne i u programu Outlook – ili ne stižu nove poruke u nekim fasciklama kada koristite keširani režim Exchange servera.

  Informacije u ovoj fascikli pomažu timu za podršku vašeg preduzeća ili administratoru Exchange servera da utvrde šta nije u redu. Sadržaj fascikle Problemi pri sinhronizaciji ne kopira se na server, tako da sa nekog drugog računara ne možete da prikažete stavke u fascikli Problemi pri sinhronizaciji.

 • Neusaglašenosti      Sadrži sve višestruke kopije neusaglašenih stavki u poštansko sanduče. Info traka na vrhu stavke vas obaveštava o postojanju neusaglašenosti u vezi sa tom stavkom. Neusaglašena stavka uskladištena je u fascikli Neusaglašenosti. Ukoliko kliknete na Info traku, prikazaće se lista neusaglašenih stavki koja vam omogućava da otklonite neusaglašenost tako što ćete odabrati stavku koju želite da zadržite.

  Ako ste neku stavku promenili, a ažurirana stavka nije prikazana u fasciklama u oknu za navigaciju, pogledajte obaveštenje na Info traci na vrhu stavke. Ako niste u mogućnosti da pronađete originalnu stavku, proverite fasciklu Neusaglašenosti. Moguće je da su promene dovele do neusaglašenosti sa originalnom stavkom zbog čega se promene nalaze u fascikli Neusaglašenosti.

 • Lokalna otkazivanja      Sadrži sve stavke koje nije bilo moguće poslati na server. Ako ste promenili stavki dok radite van mreže, a zatim obratite pažnju na promene se ne prikazuju u drugom Outlook klijent, Outlook Web Access ili na SharePoint listi, trebalo bi da proverite ovu fasciklu.

  Lokalne promene stavke mogu trajno ostati u fascikli Lokalna otkazivanja. Info traka se pojavljuje na vrhu svake stavke čija kopija je uskladištena u fascikli Lokalna otkazivanja. Ukoliko kliknete na Info traku, fascikla Lokalna otkazivanja pojaviće se u zasebnom prozoru. Ove stavke vidljive su samo kada radite van mreže ili ukoliko koristite keširani režim Exchange servera i niste u mogućnosti da ih pregledate na nekom drugom računaru.

  Kada se sinhronizuju Outlook sa SharePoint listom možda ćete videti grešku nalik na neku od sledećih grešaka kada nije moguće sinhronizovati stavke na serveru.

  • Kopiranje nekih stavki nije uspelo. Promene koje su napravljene na njihove priloge su kompatibilni sa serverom. Nije uspelo stavke su premeštene u fasciklu Lokalna otkazivanja i zamenili kopije sa servera.

  • Kopiranje jednu ili više stavki, zato što su neke nije kompatibilan sa sistemom SharePoint nije uspelo. Nije uspelo stavke su premeštene u fasciklu Lokalna otkazivanja i zamenili kopije sa servera.

  • Ne možete da dodelite zadatak < ime zadatka > zato što SharePoint ne prepoznaje jednu ili više korisnika koji je dodeljen zadatak. Zadatak premešten u fasciklu Lokalna otkazivanja. Ili izmenite zadatak da dodelite važeći korisnika ili administratora lokacije da biste razvili listu na lokaciji člana.

  Do ove greške može doći kada Outlook pokuša da se sinhronizuje sa Kontakt grupa (PDL) u SharePoint listu. SharePoint ne podržava grupe kontakata u programu Outlook. Da biste zaobišli ovo ograničenje, možete da dodate pojedinačne kontakte iz unutar grupe na SharePoint listi.

  Ako se greška je zadatak, SharePoint zadatak biti postavljeni SharePoint kontaktu koji nema e-adresu. Da biste rešili ovaj problem, uredite dodeljene SharePoint kontakt da biste uključili e-adresu. Alternativno, možete dodeliti zadatak SharePoint različite SharePoint kontakt koji već imaju povezanu e-adresu.

 • Otkazivanja servera     Sadrži stavke koje Outlook nije uspeo da se sinhronizuje sa Exchange poštanskim sandučetom ili SharePoint server. Kada Outlook ne može da sinhronizuje stavku sa serverom, on je premešta iz originalne fascikle u fascikli Otkazivanja servera . Sadržaj ove fascikle su dostupne samo kada ste povezani sa serverom.

  Ako vam nedostaje poruku koja je poslata i proverite sa pošiljaocem da je poruka poslata, proverite ovu fasciklu. Stavke se obično pojavljuju u ovoj fascikli samo kada postoje otkazivanja sinhronizacije stavki servera sa datotekom vanmrežne fascikle (.ost), koja se koristi kada radite van mreže ili koristite keširani režim Exchange servera. Info traka se pojavljuje na vrhu svake stavke čija još jednu kopiju stavke uskladišteni u fascikli Otkazivanja servera . Kliknuti na Info traci će se otvoriti fasciklu Otkazivanja servera za vas u zasebnom prozoru.

Napomena: Ako koristite alatku za proveru integriteta (Scanost.exe) datoteke vanmrežne fascikle (.ost) kako biste popravili greške pri sinhronizaciji, kreirane datoteke za evidenciju skeniranja moći ćete da pronađete u fascikli Izbrisane stavke.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×