Šta se dogodilo sa opcijama za zbirni slajd i sadržaj?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Mogućnost kreiranja zbirnog slajda i tabele sadržaj slajda u prezentaciji nije dostupna u programu Microsoft PowerPoint 2010 i PowerPoint 2007. Umesto toga, da biste kreirali sopstveni zbirni slajd ili slajd sa sadržajem kopiranjem naslova slajdova na novi slajd, uradite sledeće:

  1. Na kartici Početak , u grupi Slajdovi kliknite na strelicu u okviru Novi slajd, a zatim izaberite stavku raspored na slajdu koji sadrži veliko telo čuvar mesta za tekst (kao što su naslov i sadržaj, Dva sadržaja, Poređenjeili Sadržaj sa natpisom).

    Napomena: Ako dodate Prazan raspored na slajdu, onda morate da dodate okvir za tekst. Da biste ovo uradili, na kartici Umetanje, u grupi Tekst kliknite na dugme Okvir za tekst, a zatim prevucite mišem da biste nacrtali veliki okvir za tekst na novom slajdu.

  2. U oknu koje sadrži kartice „Prikaz strukture“ i „Slajdovi“ izaberite karticu Slajdovi.

  3. Za svaki slajd koji želite da dodate u rezime ili u sadržaj, kopirajte naslov u čuvar mesta za naslov, a zatim ga nalepite na novi slajd po redosledu po kom se slajd pojavljuje u prezentaciji.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×