Šta se dogodilo sa menijem „Datoteka“?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Novi dizajn u programu Microsoft Office 2010 koja uključuje karticu Datoteka zamene Dugme Microsoft Office Slika dugmeta uključenih u Microsoft Office 2007 izdanje u sledećim programima: Word, Excel, PowerPoint, Access i Outlook (u za pisanje i čitanje windows). Dugme i kartici zamenite meni " datoteka " koja je u nekim Microsoft Office 2007 programa Microsoft Office 2003 i starije verzije.

Važno : Opcija bez korporacije Microsoft trenutno nije dostupno za prebacivanje korisničkog interfejsa nazad na meni datoteka , trake sa alatkama i komande kako su izgledale u nekim Microsoft Office 2007 programa Microsoft Office 2003 i starije verzije.

Kada kliknete na kartici Datoteka , videćete iste osnovne komande koje su dostupne nakon što kliknete na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta ili iz menija " datoteka " u nekim Microsoft Office 2007 programa Microsoft Office 2003 i starije verzije. Ove osnovne komande uključuju, ali nisu ograničeni na Otvaranje, Čuvanjei Štampanje. Neke komande, kao što je Uvoz, premeštena na traku.

Za više informacija o kartici Datoteka potražite u članku kako i gde se nalazi na Microsoft Office Backstage prikaz.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×