Šta se desilo sa dugmetom „Microsoft Office“?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Novi dizajn u programu Microsoft Office 2010 koja uključuje karticu Datoteka zamene Dugme Microsoft Office Slika dugmeta uključene u Microsoft Office 2007 izdanju u sledećim programima: Word, Excel, PowerPoint, Access i Outlook (u za pisanje i čitanje windows).

Dugme i kartici zamenite meni " datoteka " koja je u nekim Microsoft Office 2007 programa Microsoft Office 2003 i starije verzije.

Dugme„Microsoft Office“ i kartica Datoteka nalaze se na istoj opštoj lokaciji, ali izgledaju drugačije.

Strelica koja upućuje na karticu „Datoteka“ u programu Word

Kada kliknete na kartici Datoteka , videćete iste osnovne komande koje su dostupne nakon što kliknete na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta ili iz menija " datoteka " u nekim Microsoft Office 2007 programa Microsoft Office 2003 i starije verzije. Ove osnovne komande uključuju, ali nisu ograničeni na Otvaranje, Čuvanjei Štampanje. Neke komande, kao što je Uvoz, premeste na traci.

Više informacija o kartici Datoteka potražite u članku Šta i gde se u prikaz Backstage?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Članak bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×