Šta se dešava ako dodam drugog Office 365 home pretplatu plan za svoj nalog?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Postoje različiti tipovi Office 365 planovi pretplate dostupna, uključujući Office 365 Home, Office 365 Personali Office 365 University. Imate samo jednu aktivni Office 365 plan pretplate po Microsoft nalog – to je e-pošte i lozinku koje koristite da biste instalirali Office.

Ako dodate istu Office 365 plan pretplate na Microsoft nalog, i dalje imate isti prednosti pretplate (broj instalacije) "i" Iznos Skype minuti i OneDrive skladište kao i ranije – ali ćemo ćete proširivanje trenutne pretplate najviše pet godina. Ako koristite šifru proizvoda sistema Office 365 Personal i trenutno imate pretplatu na Office 365 Home ćete biti ponuđena izbor da ostane sa plan trenutno imate ili se prebaciti na Office 365 Personal.

Ako budete imali izbor, videćete nešto slično ovome:

Odlučite da li ćete zadržati Office 365 Home ili ćete se prebaciti na Office 365 Personal pretplatu.

Izbor radnje

Kada imate već Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplate, tabela ispod rezimira opcije kada odete iz jednog pretplate u drugi. Da biste videli detalje punu pretplate, kao što su koliko uređaja možete da instalirate na ili broj Skype minuta, idite na Odaberite Office.

Konvertovanje iz Office 365 Personal u Office 365 Home

Konvertovanje iz Office 365 Home u Office 365 Personal

Dostupne instalacije

Povećava

Smanjuje

Deljenje pretplate

Uređivanje je dozvoljeno

Bez deljenja

Preostalo vreme pretplate

Može se produžiti

Može se produžiti

OneDrive skladište na mreži

Nema promene veličine prostora za skladištenje, ali se povećava broj korisnika

Nema promene veličine prostora za skladištenje, ali se smanjuje broj korisnika

Skype minuti

Nema promene broja minuta, ali se povećava broj korisnika

Nema promene broja minuta, ali se smanjuje broj korisnika

Broj uređaja možete da instalirate Office na ne menja prilikom da ostanete sa istog tipa plan pretplate. Pratite iste pretplate ili je konvertovali u drugu pretplatu plan, vaše skladište na mreži kapacitet po korisniku ne menja. Na primer, ako imate samo jedan korisnik na pretplatu imate 1 terabajt prostora za skladištenje, ali ako je zajednički 5 korisnika imate 5 terabajta prostora za skladištenje.

Produžavanje pretplate

Kada dodate Office 365 plan za pretplate na nalog koji već ima Office 365 home pretplate, sve preostalo vreme sa trenutne pretplate se dodaju novi. Na primer, ako 6 meseci ostalo na trenutnom planu Office 365 Home pretplatu i dodate novu godišnje Office 365 Home pretplatu na svoj nalog, možemo ćete produženja na 18 meseci.

Ako pokušate da odjednom dodate previše pretplata na isti nalog, dobićete grešku „Preuzimanje nije uspelo“ zato što ne smete da premašite petogodišnje ograničenje.

Konvertovanje pretplate

U većini slučajeva, možete dodati plan drugu pretplatu na Microsoft nalog automatski vrši novom planu. Ali kad primenite šifru proizvoda sistema Office 365 Personal naloga koji trenutno ima na Office 365 Home plan pretplate, imaćete izbor da ostane sa Office 365 Home ili konvertovanje pretplate na Office 365 Personal kao što je prikazano na slici, ranije u ovom članku. Kada konvertujete, odmah ćete promeniti pogodnosti vaše pretplate. Da biste saznali više, pogledajte članak na upravljanje odeljak pretplate na Office 365 u Office 365 najčešća pitanja o. Da biste saznali kako da konvertujem Office 365 za početak pretplatu, pogledajte članak Prebacivanje na drugi Office 365 home plan za.

Važno: Ako slučajno konvertujete Office 365 Personal, Home ili University pretplatu, obratite se podršci za nalog i naplatu da biste dobili pomoć.

Imam besplatnu ponudu koju sam dobio/la uz računar

Možete da koristite besplatnu ponudu na nekoj od sledećih načina:

  • Preuzmite ponudu sada i odaberite da ostane sa Office 365 Home. Ovo će dodati dodatne 9 meseci pretplate.

  • Preuzmite ponudu sada i prebacivanje Office 365 Home pretplate na Office 365 Personal. Ovo će dodati dodatne 12 meseci pretplate.

  • Preuzmi ponudu sada pomoću drugog Microsoft naloga.

  • Ako želite da ostane sa trenutne pretplate za sada možete Sačekajte da vaša pretplata ističe i zatim preuzmete besplatnu ponudu za Office 365 Personal.

Ako imate postojeću pretplatu Office 365 Home i preuzmete ponudu za godinu besplatnu Office 365 Personal, biti zatraženo da li želite da konvertujete za postojeću pretplatu na Office 365 Personal ili kod Office 365 Home. Ako konvertujete u Office 365 Personal to znači da samo ćete moći da instalirate Office na 1 PC ili Mac računar i 1 tablet računara i nećete moći da dele vašu pretplatu.

Da biste saznali kako da preuzmete besplatnu ponudu i da ga dodate u aktuelnu pretplatu, pogledajte članak Prebacivanje iz Office 365 Home pomoću šifre proizvoda.

Ostavite komentar

Ove informacije je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove teme. Ako nisu, a i dalje imate problema, recite nam Šta pokušavate da uradite i kakve probleme koji je naišao.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Prebacivanje na drugi Office 365 home plan za

Nadogradite Office 365 za kuću za poslovnu pretplatu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×