Šta je to stranice "Outlook osobe"?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednje ažuriranje: avgust 30, 2016.

Kako da prikažete osoba u programu Outlook na Vebu se menja. Poboljšanja dolaze na okno sa osobama, kontakt kartica, lista i pretrage. U novo iskustvo, možete da imate trenutni pristup da biste videli ko je neko i kako znate da ih moći da biste brzo došli sadržaja u vezi sa neki od vaših kontakata bez napuštanja trenutni zadatak i da zadržite pokazivač iznad imena drugih ljudi u stavci e-pošte poruke ili kalendar da biste prikazali njihove kontakt kartice.

Belešku:    Sledeći nekoliko nedelja, i dalje možete videti starijih iskustvo u programu Outlook na Vebu.

Korišćenje novu stranicu "osobe" u programu Outlook na Vebu

Prvi put prikažete osobe nakon što primite novo iskustvo, možete odabrati novi prikaz osoba i PIN-a koji prikazuju tako da je prva stvar koju vidite. Možete da promenite zakačeni prikaz u bilo kom trenutku. Možete da odaberete pet podrazumevani prikačenog prikaza.

  • Osobe koje često kontakt:    Ovaj prikaz vam omogućava da vidite nedavne e-poruke i aktivnosti za osobe koje vrše interakciju sa najviše.

  • Osoba na kalendaru danas:    Odaberite ovaj prikaz da biste videli ko je sastanak sa i sa kojim tipovima stvari koje ćete raditi na danas.

  • "Omiljene lokacije":    Možete da označite kontakte kao omiljene lokacije, a zatim odaberite ovaj prikaz da biste lako videli njihove najnovije e-poruke.

  • Osobama, možda ćete želeti da isprati:    Ovaj prikaz vam omogućava da brzo prikažete stavke označene zastavicom i poruke koju ste bili @mentioned, zajedno sa nepročitane poruke od osoba koje obratite se najčešće.

  • Sve kontakte:    Ovo je klasični prikaz osoba, koja prikazuje sve kontakte na jednom mestu.

Da biste zakačili prikaza, samo kliknite na dugme zakači ovaj prikaz pored prikaz koji želite. Svaki od ovih prikaza možete da pristupite i tako što ćete odabrati prikaza u oknu sa leve strane u okviru istaknuto osobe. Ovo su najčešće kontaktirani prikaz.

Rad sa novo okno "osobe"

Okno sa osobama je prikazan sa desne strane ekrana kada izaberete jedan od vaših kontakata u jednom od zakačeni prikazi. Odaberite jedan od vaše za praćenje kontakata da biste prikazali njihove detalje u oknu za osobe.

U gornjem trećem okna, videćete svoje fotografije i neke ograničen kontakt informacije kao što su e-poštu, telefon i office lokaciju. Odaberite detalje o kontaktu potražite u članku da biste videli sve svoje informacije.

Srednji nezavisnog okna prikazuje prikaz organizacije kontakta. U zavisnosti od vaše organizacije, ovaj prikaz može da se promeni, ali možete da vidite njihove Menadžer ili zaposlene koji rade sa, a šta su grupe pripadate.

Poslednji nezavisnog okna prikazuje sve vaše interakcije sa kontaktom. Možete da pregledate e-poruke koje ste razmenjenih sa kontakt, sve datoteke koje ste podelili i svih sastanaka u prošlosti ili budućnost sa tim kontaktom. Odaberite stavku u članku više poruka, da vidite više datotekaili pogledajte više događaja da biste pregledali više stavki.

Rad sa pošta ili kalendar stavke bez napuštanja trenutni prikaz

Ako želite da otvorite e-poruku, sastanak ili datoteka iz okna za osobe, jednostavno odaberite stavku i on će se otvoriti u novom prozoru. Ovo vam omogućava da otvorite okno sa osobama i sa lakoćom da prikažete druge stavke povezane sa tim kontaktom dok odgovaranje na e-poruku ili prikaz događaja.

Više informacija

Pravljenje, uređivanje ili brisanje kontakata u programu Outlook na vebu

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×