Šta je to SharePoint sajt za komunikaciju?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Na SharePoint lokaciji komunikacije je sjajno mesto za deljenje informacija sa drugim osobama. Možete da delite vesti, izveštaja, statusi i druge informacije u vizuelno formatu.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje ste podesili usmerene izdanje opcija u sistemu Office 365. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

Tema dizajna SharePoint komunikacije lokacije

Dizajn showcase SharePoint komunikacije lokacije

Mobilni prikaz

SharePoint lokacije komunikacije na mobilnom uređaju

Šta je komunikacije lokacije uključuju?

Kada kreirate lokaciju komunikacije u sistemu SharePoint Online, možete da pokrenete sa prazna lokacija ili odaberite jednu od druge dizajn lokacije, svaka od njih dolazi uz podrazumevani skup Vebsegmenata. Dostupne opcije su:

  • Tema da biste delili informacije kao što su vesti, događaja i drugi sadržaj.

  • Da biste koristili fotografije ili slike da biste pokazali proizvoda, tima ili događaja showcase .

  • Prazan da biste kreirali sopstveni dizajn.

Bez obzira na to što jednom odaberete, možete da dodate, uklonite ili prerasporedite web segmenata po potrebi.

Ako imate dozvolu za uređivanje lokacije, postoji i vezu na vrhu komunikacije lokacije da biste dodali novu listu, biblioteku dokumenata, stranice, poruke diskusione grupe ili Veb aplikacije na lokaciju.

Dodavanje nove stavke na SharePoint lokaciji

Tema

Kada odaberete tema dizajna, dobićete matičnu stranicu koja sadrži nekoliko web segmenata spremni da biste prilagodili. Veb segmenti podrazumevano na komunikacije lokaciju koja koristi temu dizajn uključeni su:

Showcase

Showcase dizajn takođe dolazi sa matične stranice koja uključuje nekoliko web segmenata spremni da biste prilagodili. Ovo su automatski uključeni na lokaciji komunikacije koji koristi Showcase dizajn Veb segmente:

  • Heroj: koristite Veb segment za heroja da prebacite fokus i vizuelno kamate na stranicu. Showcase dizajna, možete da odaberete dva rasporeda pločica i slojeva, i da dodate privlačne slike da skrenete pažnju na svaku stavku. Više informacija potražite u članku Korišćenje heroja Veb segmenta na stranici sa moderni.

    SharePoint heroja Veb segment

  • Galerija: koristite Veb segment za galerije slika da biste delili kolekcija slika na stranici. Više informacija potražite u članku Korišćenje galerija Veb segment.

    Galerija slika SharePoint Veb segment

Prazno

Kada počnete sa lokacijom za praznu komunikacije, nema potrebe da biste uklonili web segmenata ne morate. Samo Odaberite raspored na stranici i Dodajte Veb segmente koje želite.

Communicatoin prazne dizajn SharePoint lokacije

Prilagođavanje rasporeda na stranici

Pored Promena redosleda web segmenata na stranici, možete da promenite i rasporeda na stranici za bilo koju od dizajn lokacije. Više informacija potražite u članku Dodavanje, uklanjanje, i menjanje kolona na stranici.

Raspored odeljka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×