Šta je to prikaz „Backstage“ i gde se nalazi ?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada kliknete na karticu Datoteka , možete da vidite Prikaz „Microsoft Office Backstage“. Prikaz Office Backstage je gde upravljate datotekama i podatke o njima – kreiranje, čuvanje, ispitivanja za skriveni metapodaci ili lične informacije i podešavanje opcija. Ukratko, to je sve što je potrebno da datoteke koje se ne rade u datoteci.

Kartica " Datoteka " u programu Microsoft Office 2010 zamenjuje Dugme Microsoft Office Slika dugmeta i meni " datoteka " koristi u prethodnim verzijama programa Microsoft Office.

Šta želite da saznate?

Gde se nalazi kartica File?

Šta će se prikazati kada izaberem karticu File?

Prikaži me prikazu "Backstage"

Gde se nalazi na Datoteka karticu?

Kartica " Datoteka " je obojene kartici, na primer, plavom karticom u Microsoft Word 2010, koja se nalazi u gornjem levom uglu programa Microsoft Office 2010.

Strelica koja upućuje na karticu „Datoteka“ u programu Word

Vrh stranice

Šta mogu da vidim kada kliknem na kartici Datoteka ?

Kada kliknete na karticu Datoteka , možete videti mnogo iste osnovne komande koje vidite kada kliknete na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta ili u meniju datoteka u starijim izdanjima sistema Microsoft Office, kao što su Otvaranje, Čuvanjei Štampanje.

Komande koje su dostupne nakon izbora kartice „Datoteka“ u programu Word

Vrh stranice

Prikaži me prikazu "Backstage"

Možete da pogledate video koji prikazuje više informacija o prikazu "Backstage" u Video: Šta i gde je prikaza Backstage.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×