Šta je to domen?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Saradnici: Peter Bomkartnera

Pogledajte najčešća pitanja o domenima ako ne pronađete ono što vam treba.

Domen je jedinstveno ime koje se pojavljuje posle znaka @ u adresama e-pošte i posle www. u veb adresama. On obično preuzima ime vaše organizacije i standardni internet sufiks kao što je vašepreduzeće.com ili državauniverzitet.edu.

Korišćenje prilagođenog domena kao što je „nemanja@contoso.com“ sa uslugom Office 365 može da pomogne u stvaranju kredibiliteta i prepoznatljivosti brenda.

Odaberite iskustva koja je najbolja za vas:

Preuzimanje novog imena domena – besplatno za godinu dana:
za korišćenje sistema Office sa novim imenom domena kao što su you@yourcompany.com - smo će Podešavanje pošte, OneDrive i sve ostalo za vas automatski. Moraćete da platite godišnje da biste zadržali domen nakon prve godine.

Korišćenje domena već posedujete:
ako već posedujete domen kao you@yourcompany.com možete ga dodati i početak korišćenja aplikacije OneDrive i Office odmah. Moraćete da preduzmete nekoliko minuta da podesite pošta "i" Skype za posao.

Savet : Niste sigurni gde vam je domen registrovan? – Potražite pomoć za pronalaženje registra domena

Koristite podrazumevani domen za sada:
podrazumevani domen, kao što su yourcompany.onmicrosoft.com možete da koristite za prijavljivanje za sad i kasnije dodate prilagođeni domen. Ne možete da promenite ili preimenovanje podrazumevane domena – pa proverite da li je ono što želite pre nego što pređete. Saznajte više o domenu onmicrosoft.com.

Se neispravni?

Pozivanje podrške za Office 365 – pomoć Podešavanje domena sa Office 365

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×