Šta je to SharePoint lokacije komunikacije?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.


Na lokaciji komunikacijeSharePoint je odlično mesto odakle možete da delite informacije sa drugima. Možete da delite vesti, izveštaja, Statusi i druge informacije u vizuelno formatu.

Napomena : Neke funkcionalnosti se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelile za program „Prvo izdanje“. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Prikaz radne površine

Tema dizajna SharePoint komunikacije lokacije

Dizajn showcase SharePoint komunikacije lokacije

Mobilni prikaz

SharePoint lokacije komunikacije na mobilnom uređaju

Šta je komunikacije lokacije uključuju?

Kada kreirate lokaciju komunikacije u sistemu SharePoint Online, možete da pokrenete sa prazna lokacija ili odaberite jednu od druge dizajn lokacije, svaka od njih dolazi uz podrazumevani skup Vebsegmenata. Dostupne opcije su:

  • Tema da biste delili informacije kao što su vesti, događaja i drugi sadržaj.

  • Da biste koristili fotografije ili slike da biste pokazali proizvoda, tima ili događaja showcase .

  • Prazan da biste kreirali sopstveni dizajn.

Bez obzira na to što jednom odaberete, možete da dodate, uklonite ili prerasporedite web segmenata po potrebi.

Ako imate dozvolu za uređivanje lokacije, postoji i vezu na vrhu ono љto lokacije da biste dodali novu listu, biblioteku dokumenata, stranice, poruke diskusione grupe ili Veb aplikacije na lokaciju.

Dodavanje nove stavke na SharePoint lokaciji

Tema

Kada odaberete tema dizajna, dobićete matičnu stranicu koja sadrži nekoliko web segmenata spremni da biste prilagodili. Veb segmenti podrazumevano na komunikacije lokaciju koja koristi temu dizajn uključeni su:

Showcase

Showcase dizajn takođe dolazi sa matične stranice koja uključuje nekoliko web segmenata spremni da biste prilagodili. Ovo su automatski uključeni na lokaciji komunikacije koji koristi Showcase dizajn Veb segmente:

  • Heroj: koristite Veb segment za heroja da prebacite fokus i vizuelno kamate na stranicu. Showcase dizajna, možete da odaberete dva rasporeda pločica i slojeva, i da dodate privlačne slike da skrenete pažnju na svaku stavku. Više informacija potražite u članku Korišćenje heroja Veb segmenta na stranici sa moderni.

    SharePoint heroja Veb segment

  • Galerija: koristite Veb segment za galerije slika da biste delili kolekcija slika na stranici. Više informacija potražite u članku Korišćenje galerija Veb segment.

    Galerija slika SharePoint Veb segment

Prazno

Kada počnete sa lokacijom za praznu komunikacije, nema potrebe da biste uklonili web segmenata ne morate. Samo Odaberite raspored na stranici i Dodajte Veb segmente koje želite.

Communicatoin prazne dizajn SharePoint lokacije

Prilagođavanje rasporeda na stranici

Pored Promena redosleda web segmenata na stranici, možete da promenite i rasporeda na stranici za bilo koju od dizajn lokacije. Više informacija potražite u članku Dodavanje, uklanjanje, i menjanje kolona na stranici.

Odeljak rasporeda

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×