Šta je to SharePoint?

Organizacije koriste SharePoint za pravljenje veb sajtova. Možete da ga koristite kao bezbedno mesto za skladištenje, organizovanje, deljenje i pristupanje informacijama sa svakog uređaja. Potreban vam je samo veb pregledač, kao što je Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome ili Firefox. Želite da saznate više? Prvi koraci uz SharePoint.

Pogledajte najnoviju verziju sistema SharePoint. Kad kreirate novu lokaciju tima, videćete ovo.

SharePoint Online i SharePoint Server 2019

Polazna tačka matične stranice

Šta je to SharePoint Online ?

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Obuka za SharePoint online video

SharePoint proizvodi i preuzimanja

„SharePoint“ može da se odnosi na neke SharePoint proizvode ili tehnologije, uključujući:

  • SharePoint Online       Usluga zasnovana na tehnologiji oblaka, koju hostuje Microsoft, za preduzeća svih veličina. Umesto instaliranja i primene SharePoint Server lokalno, bilo koji posao može da se pretplati na Office 365 plan ili samostalnoj SharePoint Online usluzi. Zaposleni mogu da prave sajtove za deljenje dokumenata i informacija sa kolegama, partnerima i klijentima. Da biste počeli da skladištite datoteke na sajtu tima, pročitajte članak Podešavanje Office 365 skladišta datoteka i deljenja. Isprobajte Office 365.

  • SharePoint Server       Organizacije mogu da primene SharePoint Server lokalno ili sa pretplatu na Office 365 Enterprise da iskoriste sve najnovije funkcije. I nudi dodatne funkcije i mogućnosti, na primer moderne stranice lokacije, moderne Veb segmente i autorstvo, moderne liste i biblioteke, modernu pretragu, integraciju sa PowerApps, Power BI i MS protok i SharePoint matičnu stranicu. Preuzmite SharePoint Server 2019.

  • SharePoint Designer 2013       Besplatan program poslednji put objavljen 2013. godine. Koristi se za izradu moćnih rešenja sa omogućenim tokom posla i uređivanje tipova spoljnog sadržaja za rešenje za spoljne podatke zasnovano na uslugama poslovnog povezivanja. Preuzmite SharePoint Designer 2013.

  • Sinhronizacija usluge OneDrive for Business       Program za stone računare koji možete da koristite za sinhronizovanje dokumenta sa sajta tima ili iz usluge OneDrive for Business sa računarom radi korišćenja van mreže. Saznajte više o usluzi OneDrive for Business.

Dodatne informacije o isprobavanju, kupovini ili korišćenju SharePoint proizvoda i tehnologija potražite u članku Informacije o SharePoint proizvodima.

Ako ste upoznati sa SharePoint i želite da saznate šta se nedavno promenilo, pogledajte članak pratite najnovije ispravke u sistemu SharePoint online i razlike između sistema SharePoint Server 2016 i 2019.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×