Šta je to SharePoint?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovog članka ovde na engleskom jeziku.

Organizacije koriste SharePoint za kreiranje veb lokacija. SharePoint možete da koristite kao bezbedno mesto za skladištenje, organizovanje, deljenje i pristupanje informacijama sa gotovo svakog uređaja. Potreban vam je samo veb pregledač, kao što je Internet Explorer, Chrome ili Firefox. Želite da saznate više? Prvi koraci uz SharePoint.

Pogledajte najnoviju verziju sistema SharePoint. Kad kreirate novu lokaciju tima, videćete ovo.

Snimak ekrana lokacije tima u sistemu SharePoint 2013

Da biste počeli skladištenje datoteka na lokaciji tima, pogledajte članak Podešavanje usluge Office 365 skladištenju i deljenju datoteka. Za uputstva o tome kako da prilagodite lokaciju tima, pogledajte članak Prilagođavanje Office 365 lokacije tima za skladištenju i deljenju datoteka.

SharePoint proizvodi i preuzimanja

Logotip sistema SharePoint 2013 „SharePoint“ može da se odnosi na neke SharePoint proizvode ili tehnologije, uključujući:

  • SharePoint Online       Zasnovano na oblaku usluge hostuje Microsoft, za preduzeća svih veličina. Umesto instalaciju i primenu SharePoint Server lokalno, posla možete da se pretplatite Office 365 plan ili samostalne SharePoint Online uslugu. Zaposleni mogu da kreiraju lokacije za deljenje dokumenata i informacija sa kolegama, partnerima i klijentima. Dajte Office 365 Isprobaj.

  • SharePoint Server       Organizacije možete da primenite i upravljate SharePoint Server lokalno. To uključuje sve funkcije SharePoint Foundation. I nudi dodatne funkcije i mogućnosti, kao što su upravljanje poslovnim sadržajem, poslovno obaveštavanje, pretraživanje preduzeća, ličnih lokacija i feed za vesti. Dajte SharePoint Server 2016 Isprobaj!

  • SharePoint Foundation       Više nije dostupno za odvojenu SharePoint 2016 izdanje, SharePoint Foundation je osnovnu tehnologiju za sve lokacije SharePoint . SharePoint Foundation (ranije Windows SharePoint Services) je besplatna za lokalnu primenu. SharePoint Foundation možete da koristite da biste kreirali različite lokacije na kojima možete sarađivati na Veb stranice, dokumente, liste, kalendare i podataka. Preuzimanje sistema SharePoint Foundation 2013.

  • SharePoint Designer 2013       Besplatan program poslednje objavljuju u 2013. Koristi se za kreiranje moćnih, tok posla omogućen rešenja. I da se koriste za uređivanje spoljne tipove sadržaja za rešenje za spoljne podatke na osnovu usluge poslovnog povezivanja. Preuzmite SharePoint Designer 2013.

  • Sinhronizacija OneDrive for Business    računare programa koje možete koristiti da biste sinhronizovali dokumenata sa lokacije tima ili OneDrive for Business na svoj računar za korišćenje van mreže. Saznajte više o usluzi OneDrive for Business.

Više informacija o isprobavanju, kupovini ili korišćenju SharePoint proizvoda i tehnologija potražite u članku informacije o proizvodu SharePoint.

Ako ste upoznati sa SharePoint i želite da saznate šta se promenilo u najnovije izdanje, pogledajte članak Šta je novo u sistemu SharePoint Online i Šta je novo u sistemu SharePoint Server 2016.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Članak bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Office centar za obuku

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×